HP Pavilion 16-a0000, laptop pentru gaming la super preț

Laptopul HP Pavilion 16-a0000 arată foarte bine indiferent din ce unghi l-ați privi dar arată mult diferit de un laptop multimedia. Dacă vi se pare prea scump, atunci căutați un alt model de gaming care să ofere un SSD de 256GB, dar aveți nevoie de suficient spațiu pentru jocuri. Un laptop simplu dintr-o altă serie care are componente diferite nu o să facă față sarcinilor mai grele deoarece nu are sistem de răcire avansat.

Nu e la fel de accesibil precum un desktop cu monitor, dar e normal pentru că s-a investit mult mai mult într-un gadget compact. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile sunt tot mai populare și poate că ați și observat că veți mai găsi laptopuri decente cu Core i7 sub 3000 de lei, dar nu sunt de gaming (au tehnologie de economisire a energiei). Cam toate componentele pentru laptopuri au fost concepute să consume cât mai puțin că doar discutăm despre un gadget cu baterie. E foarte important ca acesta să aibă un SSD generos pentru a instala programele sau jocurile (chiar și sistemul), iar pentru alte tipuri de fișiere se poate opta pentru un SSD extern sau o soluție de stocare în cloud.

Nu este atât de scump deoarece nu vine cu sistem de operare Windows 10, dar are la interior un Core i5 din a 10-a generație, GTX 1650 Ti și un SSD M.2 (cel mai bun de pe piață). Vă doriți acest laptop pentru oferă un ecran ceva mai generos, însă nu este cu mult mai mare decât unul de 15.6 inci. Nu are sens să cheltuiți foarte mult dacă doriți să îl schimbați mai des.

Plusuri: are un preț bun pentru ce oferă, placă video excelentă, ecran superb, calitate audio bună, ideal pentru editare.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă Asus HP Pavilion 16-a0000 nu oferă cele mai grozave componente, face față cu brio oricărui joc și pe desktopuri sunt alte componente. Deci veți găsi deosebiri multe între un laptop și un desktop de gaming, dar avantajul principal oferit de acest laptop e mobilitatea (poate fi pus într-o geantă și mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta). Poate că nici nu vă plac prea multe cabluri în jurul desktopului, iar un laptop poate avea doar unul sau două (de la încărcător).

Te-ar mai putea interesa