HP Pavilion 15-eh2006nq, păreri model cu Ryzen 7 5825U

HP Pavilion 15-eh2006nq este un nou laptop multimedia construit în jurul unui procesor Ryzen 7 5825U. Acest procesor este unul apărut la începutul anului 2022 și are opt nuclee.
Un astfel de dispozitiv se va dovedi perfect pentru filme, ascultat muzică și navigat pe internet. În esență poate fi folosită acasă ori la lucru.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceeași bani primim un model cu dotări de top și o portabilitate foarte bună. Nu doar că are un procesor cu opt nuclee, ci și bateria este una care poate să țină maxim opt ore.

HP Pavilion 15 eh0058nq

Păreri pro și contra

Nu e niciun secret că laptopul HP Pavilion 15-eh2006nq stă foarte bine pe partea de ergonomie. Acest lucru se datorează faptului că are o greutate redusă, tastatură iluminată și ecran foarte clar. Claritatea ecranului este dată de rezoluția Full HD, panoului pe IPS și finisajul anti-reflex.
Procesorul AMD este atât de performant încât scoate un punctaj de 18200 pe cpubenchmark.
Memoria sistemului este una de 16 giga RAM, iar stocarea este pe un SSD de un terra.
Pe partea de conectivitate stă bine întrucât are trei porturi se b, HDMI, wireless ax și bluetooth.

Ca dezavantaje trebuie precizate faptul că nu vine cu sistem de operare și că placa video nu este una care să aibă memorie dedicată.  Aș recomanda să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0. Instalarea va dura undeva la un sfert de oră.

Verdictul meu referitor la acest model este că merită investiția dacă doriți ceva de la un producător american de top. Laptopurile celor de la HP sunt alegerea numărul 1 a segmentului business deoarece beneficiază de cele mai noi tehnologii și de fiabilitate foarte bună.
Ca alternativă cu Intel la acest model aș recomanda HP 15s-fq5024nq, diferențele dintre acestea putând fi văzute aici. Ar mai trebui să scriu că modelul cu Intel are panou SVA care este ușor inferior celui IPS, acesta și faptul că are mai puțină stocare îl fac mai ieftin.

Te-ar mai putea interesa