HP 15s-fq5024nq, păreri model cu i5 deca core

HP 15s-fq5024nq este unul dintre cele mai avansate de pe piață deoarece este echipat cu un procesor i5 care are zece nuclee, 16 GB memorie RAM și stocare pe SSD. Cei mai mulți vor alege acest model pe post de laptop pentru acasă ori pentru la lucru. În acest fel poate fi considerat un laptop business.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model cu o excelentă portabilitate. De asemenea, din poza de alături se poate vedea că este un model de culoare deschisă și că are tastatura numerică.

HP 15s fq2063nq

Avantaje și dezavantaje

Sunt mai multe avantaje pentru care cineva ar alege modelul HP 15s-fq5024nq, iar cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.
Cel mai mare avantaj este faptul că acest model are în echipare un procesor i5-1235U. Chiar dacă este un procesor i5, acesta are 10 nuclee așa încât să poată scoate un punctaj de 13587 pe cpubenchmark. Ar mai trebui adăugat despre acest proces că este unul apărut în primul sfert al anului 2022.
În privința ecranului trebuie scris că este unul de 15 inch cu rezoluție Full HD, panou SVA și strat anti-glare.
Unul dintre marile avantaje ale acestui model este faptul că are o greutate redusă de 1,7 kg și o autonomie a bateriei de maxim șapte ore.
Pe partea de ergonomie are tastatură iluminată, ecran cu panou calitativ și greutate redusă.

Există și unele dezavantaje, printre acestea trebuind să menționez că nu are sistem de operare, că nu are placă video cu memorie dedicată și care un cost ușor crescut.

Per ansamblu recomand acest model celora care își doresc o soluție pentru acasă ori la lucru. Dar aș recomanda acest model în special pentru lucru deoarece are o portabilitate excelentă.
Dacă vă interesează o alternativă cu placă video dedicată atunci aș recomanda modelul HP 15-dw3004nq.

Întrebări frecvente

Cât ține bateria?

Aceasta ține maxim 7 ore, dar la o utilizare intensă s-ar putea să țină vreo 3-4.

Ce fel de ecran are?

Panoul ecranului e unul SVA, adică similar IPS. Iar, rezoluția acestuia e una 1920×1080 pixeli. Acestea sunt niște caracteristici perfecte pentru un ecran de 15,6 inci.

Se poate pune placă video dedicată?

Nu. La laptopuri nu se poate o altă placă video sau una suplimentară.

Te-ar mai putea interesa