HP Pavilion 15-eh1043nq, laptop multimedia ok

HP Pavilion 15-eh1043nq este un laptop de generație nouă dotat cu procesor Ryzen 5 5500 (Zen 2) și placă video Radeon Graphics. Chiar dacă are placă video cu memorie integrată, poate rula conținut video, dar nu și jocuri 3D recent apărute care cer cerințe hardware mai mari. Dacă vă plac jocurile, vă recomand laptopurile Omen sau Victus, în caz că nu vreți să schimbați brandul.

Vorbim de un model clasic ucu display de 15.6 inci și chiar dacă nu pare a fi mare, veți lucra pe el de la o distanță destul de mică. Cele mai multe laptopuri sunt ca și acesta iar unul cu ecran mai mare ar fi mult mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Procesorul scoate un scor foarte bun în Benchmark – 13100 puncte, adică mult mia bine decât un Core i7. Îl compar cu un Core i7 și nu un Core i5 deoarece are 6 nuclee, iar tehnologia folosită este 7 nm.
Memoria RAM instalată în acest model e de 16GB, dar nici nu are sens să vă gândiți la un upgrade că și așa oferă mai mult decât aveți nevoie. Că tot suntem la capitolul memorie trebuie să vă spun că acest model e unul dotat și cu un SSD destul de mare – 512 de giga. Cu mai mult spațiu de stocare vine modelul HP Pavilion 15-eg1003nq.
Evident că sunt jocuri care pot fi rulate în să mă refere la cel care nu au nevoie de o placă video dedicată.

Sunt mai multe motive pentru care ai alege acest laptop, dar cele mai importante ar fi prezența wireless ac (2×2), este echipat cu 16 giga RAM, Windows 11, bateria cu e celule și procesorul rapid. Un alt lucru pozitiv ar fi că vine cu USB 3.1, acesta fiind un port foarte avansat adresat persoanelor care vor să transfere rapid date.

Concluzie

Concluzia mea legată de acest model HP Pavilion 15-eh1043nq ar fi că e numai bun pentru tine dacă vrei un model office înspre multimedia. Poți conecta mai multe tipuri de aparate la el deoarece are USB simplu și tip C, dar și HDMI.

Te-ar mai putea interesa