HP Pavilion 15-eg1003nq, laptop cu suficientă memorie și capacitate de stocare

HP Pavilion 15-eg1003nq este un laptop destul de bun și din numele său reiese că e de tip business/multimedia (mă refer la seria Pavilion). Acesta oferă suficientă memorie indiferent de aveți de gând să faceți, însă jocurile sunt excluse datorită plăcii video RTX și a unui sistem de răcire avansat. Greutatea noilor laptopuri a scăzut destul de mult, vedem modele ca și cel de jos cu numai 1.7 kg astfel că se poate compara ca portabilitate cu modelele de 14 inci din generațiile anterioare.

E disponibil pe argintiu cu Windows 11 preinstalat, astfel se poate observa că vorbim de un laptop recent lansate. Evident că influențează destul de prețul laptopului de aceea unii preferă fără sistem de operare și îl instalează ulterior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are componente care sunt foarte noi și performante, iar la procesor se poate observa cel mai bine pentru că folosește tehnologie pe 10 nm. Procesorul e cea mai importantă componentă și e unul de tip Core i7 Tiger Lake. Aceasta face parte din a 11 generație și în fiecare an vedem una nouă, dar diferențele nu sunt atât de mari (poate la cele de gaming – HP VICTUS 16-d0057nq). Pentru cei pasionați de jocuri, aveți nevoie de o placă video RTX și o construcție mult diferită, adică vă îndreptați atenția spre alte serii.

Bineînțeles, toate componentele sunt importante când discutăm de un laptop multimedia. Un SSD e mult mai rapid și programele pot porni instant, iar sistemul în câteva secunde. Nu prea am avut ce să-i reproșez, eventual prețul este cm piperat însă unele componente nu s-au ieftinit prea mult în ultimii ani.

Concluzie

Pot spune că arată bine, are tehnologie WiFi ac, SSD mare, ecran FullHD, procesor Core i7, difuzoare Bang & Olufsen, HDMI 2.0 și multe altele. HP Pavilion 15-eg1003nq ce e mai nou pe piață, motiv pentru care prețul este mai mare decât la altele. Dacă nu aveți nevoie chiar de atâta memorie, vă recomand cele cu 8GB și poate chiar SSD mai mic dacă nu obișnuiți să stocați mult pe el.

Te-ar mai putea interesa