HP Pavilion 15-eh1014nq, laptop elegant și performant

Laptopurile cu procesoare AMD sunt recomandarea mea deoarece se folosesc de tehnologie de fabricație ceva mai bun, plus că și placa video integrată are un scor de performanță puțin mai bun. HP Pavilion 15-eh1014nq este un astfel de model și îl recomand celor care vor un laptop care să arate destul de bine, iar procesorul său este unul de top. Evident că nu vorbim de modele de gaming care oferă specificații mult mai bune (frecvență de lucru mai mare, mai multe nuclee și tehnologie de fabricație pe 6 nm).

A fost creat pentru acei utilizatori care nu vor să încerce jocuri sau programe de editare video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu este prea scump și hardware-ul este pe placul vostru, n-ar trebui să stați prea mult pe gânduri. Acel Ryzen 5 este ceva mai bun decât un Core i5 însă în taskuri de zi cu zi, nu prea se va observa diferența. Doar dacă va fi solicitat la maxim atunci se va observa că AMD oferă un plus de performanță și se vede că are specificații aproape similare cu cele de pe procesoarele de gaming (6 nuclee, frecvență mare, 7 nm).

Aveți suficientă memorie RAM, iar o capacitate de 16GB ar fi necesară doar pentru anumite jocuri. Laptopul se comportă foarte bine în cele mai multe situații și are un exterior destul de modern (datorită culorii alese și anumitor părți mai lucioase). Tehnologiile prezente pe acesta sunt de ultimă generație, iar aici vorbim de WiFi ax, ecran cu tehnologie IPS, USB 3.1, difuzoare Bang & Olufsen, HDMI 2.0 (redare 4K la 60p) și multe altele.

Concluzie

HP Pavilion 15-eh1014nq este un laptop puțin mai diferit decât restul și se poate vedea dor după cum arată, adică are un design mai elegant decât serie clasică office. Din imaginea de prezentare reiese faptul că are Windows 11 preinstalat și nici nu aș fi ales o lată versiune sau un alt sistem de operare pentru un așa hardware. Sunt laptopuri similare cu ce de sus care care sunt puțin mai diferite, motiv pentru care și prețul lor este mai atractiv (cum este HP 15s-eq2045nq).

Te-ar mai putea interesa