HP 15s-eq2045nq review – laptop office cu SSD mare

HP 15s-eq2045nq este un model recent lansat și care vi-l recomand în special dacă vă doriți un spațiu de stocare mai mare. Sunt diverse laptopuri, unele au configurații similare dar cu câteva componente diferite (memorie sau SSD). Se poate vedea destul e ușor că laptopul de jos este echipat cu procesor AMD care este și ceva mai eficient decât unul Intel. Raportul performanță/preț este în favoarea procesoarelor AMD, dar poate că unii rămân fani Intel până la capăt indiferent de ce schimbări mai pot apărea pe parcurs.

Chiar și culoarea poate fi diferită, iar dintre toate pe gri parcă arată cel mai bine. Adică negrul e prea clasic iar argintiul este prea pretențios și oricum nu vorbim de o carcasă din aluminiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu sunteți un utilizator foarte pretențios și nici nu folosiți cine știe ce aplicații, atunci acel Ryzen 3 este de ajuns. Placa video integrată este relativ aceeași indiferent de configurația laptopului și nici nu aveți nevoie de mai mult. Este vorba de AMD Radeon Graphics care poate rula conținut video diverse mai puțin jocuri de top care au cerințe destul de mari. În anii anteriori mai vedeam plăci video video GeForce MX dar care nu prea aveau sens sadică nu puteau rula prea bine jocuri deoarece nu erau însoțite de un sistem de răcire prea avansat.

Nu există laptopuri pentru toate, ci doar laptopuri pentru anumite taskuri. Astfel, un laptop office ca acel de sus este perfect pentru navigare web, redare video și aplicații. Pentru gaming și aici mă refer la jocuri 3D, aveți nevoie de plăci video RTX. Sunt jocuri care pot fi rulate pe orice laptop în caz că uneori vă plictisiți și vreți puțin divertisment.

Concluzie

HP 15s-eq2045nq merită ales și sus am menționat că excelează la capitolul stocare, adică are acel SSD de 512GB, care influențează destul de mult prețul laptopului. CHiar și prezența sistemului de operare poate influența prețul unui laptop datorită licenței, însă varianta S nu costă atât de mult. Este perfect pentru elevi ca și modelul HP 15s-eq2061nq.

Te-ar mai putea interesa