HP Pavilion 15-eh1002nq, laptop albastru foarte bun

HP Pavilion 15-eh1002nq are un procesor destul de rar întâlnit pe laptopurile deoarece influențează destul de mult prețul său, plus că mulți utilizatori nu au nevoie de 8 nuclee (Ryzen 7). Laptopurile din noua generație oferă memorie RAM suficientă și chiar SSD-uri în format M.2. Din poza de jos se poate observa cât de bine arată pe acea combinație de gri cu albastru și tastatura a rămas de culoare neagră, ca rama ecranului. Nu aș insista mult pe partea de design, deoarece nu-l veți achiziționa doar pentru că arată bine, ci și pentru că este foarte performant și dotat.

Dacă vreți să alegeți un gadget cu ecran modest (ca mărime) care nu are nevoie de prea multe cabluri prin jur pentru a conecta periferice, un laptop e cea mai inspirată alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

O tabletă nu ar fi cea mai inspirată alegere deoarece nu oferă un ecran IPS de 15.6 inci cu imagine FullHD, ci unul de maxim 10 inci. Componentele laptopurilor au performanțe mai bune și spațiul de stocare este mai mare și rapid (SSD, nu eMMC). Mai precis, acesta oferă 16GB RAM memorie astfel că nu mai trebuie făcut nici un upgrade, însă și așa nu veți folosi atât de multă memorie.

Prefer un hard disc deoarece are o durată de funcționare mai îndelungată chiar dacă e inferior unui SSD. Dacă vreți să salvați date confidențiale, se poate alege un SSD extern cu USB 3.0 și capacitatea este la alegerea voastră. Chiar și stickurile de memorie pot fi folosite în acest sens dacă nu vreți spațiu pentru aceeași bani ci doar un periferic foarte compact și ușor de transportat.

Concluzie

Laptopul arată destul de bine, Windows 11, configurație destul de bună, spațiu de stocare generos, multitasking excelent, fiabilitate și multe altele. Nu prea ai ce să-i reproșezi, HP Pavilion 15-eh1002nq excelează la multe capitole și nu este singurul model oferit de acest brand care poate v-ar interesa. De exemplu, HP Pavilion 15-eh1043nq oferă Ryzen 5 la un preț mai atractiv și poate că nu vă deranjează că este argintiu.

Te-ar mai putea interesa