HP Pavilion 15-eh0058nq, laptop multimedia cu AMD Ryzen

Este un model care poate înlocui actualul PC, dar depinde și ce fel de conținut sau aplicații vreți să rulați pe el. Este un model office/multimedia care poate fi folosit acasă la birou și este destul de portabil (1.7 kg). Se numește HP Pavilion 15-eh0058nq și poate fi folosit chiar și pentru a rula jocuri ceva mai simple ori vechi deoarece are noul procesor Ryzen 3 pe 7 nm, placa video fiind ceva mai bună decât una Intel. Nu se compară cu un laptop de gaming care are componente diferite (mai avansate).

Din imaginea de jos se poate vedea că este destul de mic, iar ecranul a rămas la fel de mare. Poate fi luat oriunde, el fiind precum o mapă argintie și care poate rula fără probleme Windows 10. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele noi sunt eficiente și performante, iar de multe ori nu este nevoie de ceva mai mult. Veți observa că acest Ryzen 3 se compară cu un Core i5, având un scor similar și specificații excelente. Are 4 nuclee, tehnologie pe 7 nm, o placă video bună și o frecvență mare (până la 3.7 GHz). Displayul oferă o imagine clară și detaliată, astfel că puteți încerca conținut 1080p și poate că nici nu veți simți lipsa vechiului monitor. Este echipat cu difuzoare care ofer un sunet suficient de clar (B&O PLAY și HP Audio Boost), însă pentru o sonorizare mai puternică aveți nevoie de boxe clasice.

Păreri pro și contra

Arată precum laptopurile de top datorită finisajelor și dimensiunilor, deci este un ultraportabil accesibil și interesant oferit de acest producător. Prețul este atât de atractiv datorită configurației, lipsei unei sistem de operare cu licență și seriei. Acest brand oferă multe serii de laptopuri pentru mai multe categorii de utilizatori. Porturile laptopului sunt importante, iar voi puteți conecta orice device la acesta chiar și wireless.

HP 15-eh0058nq oferă o tastatură iluminată pentru ca voi să-l puneți folosi oriunde și oricând, însă aceasta reduce autonomia laptopului. Poate că alegeți să-l țineți conectat mai tot timpul la priză cu ajutorul încărcătorului, pentru a nu mai încărca zilnic bateria.