HP Pavilion 15-eh0013nq, laptop multimedia cu procesor AMD Ryzen

Laptopul din imagine este HP Pavilion 15-eh0013nq și este unul de tip multimedia, adică are un procesor performant cu placă video decentă, suficientă memorie și spațiu de stocare. Față de restul, acesta are un finisaj elegant pe o culoare deosebită – Forrest Blue. Poate fi folosit ca un laptop office deoarece are performanțe bune, dotări numeroase și este ultraportabil. Lipsa plăcii video dedicate nu este un minus pentru acest laptop pentru că poate că nici nu vă jucați jocuri. Laptopurile dedicate gamerilor au sistem de răcire diferit și un design mai robust.

Am pus poza de jos ca să vă faceți o idee despre el și tastatura este una destul de bine organizată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vorbim de un laptop de la un brand de top și calitatea nu poate fi pusă la îndoială. Aș putea spune că este un laptop care își merită banii și nici nu mai trebuie să investiți în el. Totuși, trebuie Windows 10 pentru a-l folosi și licența electronică nu costă atât de mult. Instalarea se poate face cu ajutorul unui stick USB și nu durează mult pentru că are porturi rapide și un SSD.

Păreri pro și contra

Vedem numeroase porturi pe acesta și sunt poziționate destul de bine, adică nu vor deranja dacă vor fi conectate câteva cabluri la ele (sunt puse mai în spate). Tot mai multe laptopuri au difuzoarele Bang & Olufsen deoarece oferă o calitate audio excelentă, iar dacă vă doriți și putere, atunci puteți folosi un sistem audio clasic. Nu are cel mai atractiv preț însă nu trebui să neglijăm faptul că are un Ryzen 7 pe 7 nm care este o alternativă mai bună la un Core i7. Bineînțeles, un Ryzen 5 este o alegere la fel de bună și sunt puține aplicații care să solicite atât de multe hardware-ul acesta. Măcar nu veți duce lipsă de memorie RAM, multitaskingul fiind excelent cu 16GB RAM.

HP Pavilion 15-eh0013nq are chiar și acea tastatură iluminată, însă nu este colorată ca la modelele de gaming. O puteți activa când navigați sau lucrați pe el și nu aveți o altă sursă de lumină. .

Te-ar mai putea interesa