Lenovo Legion 5 15ARH05H, laptop cu GTX 1660 Ti 6GB

Unul dintre cele mai noi laptopuri concepute pentru jocuri este Lenovo Legion 5 15ARH05H, iar prețul este unul atractiv. Depinde și pentru care configurație pentru că acest laptop îl găsim în numeroase variante și cel mai avansat are procesor Ryzen 7. Eu v-aș recomanda pe cel cu SSD mare și procesor Ryzen 5, însă depinde și ce fel de jocuri veți încerca. Construcția sa diferă de la o serie la alta și vedem un sistem de răcire mai bun cu numeroase guri de aerisire poziționate pe lateral și în spate.

Prețul poate fi influențat și de rata de refresh a ecranului, adică poate fi de 60 Hz, respectiv 120 Hz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele pe 7 nm sunt cele mai avansate soluții oferite de AMD, iar Intel a rămas mult în urmă. Placa video integrată nu este cea mai grozavă, de aceea producătorul vă oferă GeForce GTX 1660 Ti de la NVIDIA. Performanțele diferă cu mult pentru că aceasta are memorie video dedicată. Toate configurațiile sunt apreciate pentru că sunt destul de bine gândite, iar utilizatorii mai pretențioși se pot gândi la mici îmbunătățiri (nu toate componentele sunt integrate).

Păreri pro și contra

Este echipat cu un display IPS cu refresh decent și care reproduce un număr mare de culori – 100% sRGB. Vedem componente de ultimă generație care oferă un plus de performanță și eficientă. Procesoarele AMD sunt o alegere bună pentru uz multimedia/gaming și se vede după scorurile de performanță. Îl puteți upgrada ușor cu mai mult spațiu și mai multă memorie, însă nu este nevoie de mult mai mult (16GB ajunge pentru cele mai multe jocuri și aplicații).

Lenovo Legion 5 15ARH05H are o tastatură destul de plăcută și are funcție de iluminare în caz că nu folosiți o lampă de birou. Evident că un laptop de gaming nu este cea mai portabilă soluție însă este mult mai compact și ușor decât un PC, plus că nu mai sunt atâtea periferice și cabluri în jurul său. Tot este necesar un mouse și poate un sistem audio pentru a viziona un film sau a asculta muzică.

Te-ar mai putea interesa