HP Pavilion 15-eg1022nq, laptop cu i5 și Windows 11

HP Pavilion 15-eg1022nq este un laptop cu procesor i5 pentru persoanele interesate de un model multimedia sau business. Un lucru foarte important pe care trebuie să îl știți e că acest model vine cu Windows 11. Acest lucru va face laptopul foarte bun pentru oameni de afaceri.

dispozitivul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care este echipat cu 16 giga RAM stocare SSD și ecran de 15 inci. Probabil observați în imaginea de alături că este vorba despre un model argintiu sau silver, după cum îi zice producătorul.

Argumente pro și contra

Încă de la început trebuie să scriu despre acest model că are procesor i5 cu 4 nuclee, iar în acesta este integrat un cip grafic de la Intel. Acest cip poartă numele de Iris Xe.
Despre procesorul  i5-1155G7 ar mai trebuie să precizezi faptul că scoate un punctaj de 10.059 puncte pe cpubenchmark.

Ecranul laptopului este unul de 15 inci, cu rezoluție Full HD și panou IPS. Pentru ca lumina să nu se reflecte acesta are și strat anti-glare. Acest ultimul lucru fiind foarte util pe partea de ergonomie.

În privința memoriei RAM trebuie să știți care 16 giga tip de DDR4. În opinia mea, această capacitate este una mai mult decât suficientă. După cum am scris mai sus, stocarea este pe un Solid State Drive de 512. Dacă doriți mai multă capacitate atunci puteți merge pe  varianta unui hard extern ori de stocare cloud.

Acestea sunt aspectele pozitive ale laptopului HP Pavilion 15-eg1022nq, dar există și aspecte negative precum faptul că laptopul e unul care nu are placă video cu memorie dedicată. Din această cauză nu e un model potrivit pentru jocuri ori sarcini solicitante dpdv video.

Per ansamblu acest model este recomandarea mea în cazul în care vă doriți un model avansat tehnologic util acasă ori la birou. Iar, dacă vreți ceva cu placă video dedicată atunci vă recomand un model precum HP Victus 15-fa0012nq.

Te-ar mai putea interesa