HP Pavilion 15-eg0081nq, laptop argintiu cu i5-1135G7

Dacă sunteţi interesaţi de un laptop performant pentru acasă ori la lucru atunci acest model HP Pavilion 15-eg0081nq ar fi recomandarea mea.
Este echipat cu cele mai noi tehnologii precum procesor i5 Tiger Lake cu cip grafic Iris Xe, SSD şi baterie care poate să ţină şi 8 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic şi care arată bine. Din poza de alături puteţi observa că e un model argintiu cu tastatură completă. Din imagininle cu laptopul se poate vedea şi că nu are port LAN, dar acest lucru nu e o problemă deoarece se poate conecta un adaptor USB-LAN sau (cel mai simplu) folosiţi wireless.


Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 15-eg0081nq e unul cu procesor i5-1135G7 care are 4 nuclee aşa încât în cpubenchmark scoate 10091 puncte. Caracteristic procesoarelor moderne e faptul că au cip grafic integrat, în cazul acestuia fiind vorba despre un Intel Iris Xe.
Ecranul laptopului e unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, panou IPS şi strat anti-glare.
Memoria RAM a sistemului e una de 8GB, fiind maximul suportat. Pe partea de stocare are un SSD de 512 giga. Avantajul unui SSD faţă de un HDD e că e rapid, silenţis şi consumă puţin curent.
Nu dispune de unitate optică, dar are o multitudine de porturi utile precum 3 USB, HDMI 2.0, card reader, wireless ac, bluetooth 5.0.
La capitolul ergonomie se remarcă prin prezenţa tastaturii iluminate, că are o greutate redusă (1,8kg), ecranul cu panou IPS şi strat anti-orbire.

Acest laptop e numai bun pentru birou de acasă, iar dacă vreţi ceva superior atunci vă recomand să vă orientaţi înspre un HP Envy.
Datorită faptului că nu are sistem de operare recomand să instalaţi Windows 10 Home 64 bit de pe un stick USB 3.0.

Te-ar mai putea interesa