HP ENVY 15-ep0002nq, laptop subţire cu i7-10750H

HP ENVY 15-ep0002nq e un laptop util celora care vor un dispozitiv cu portabilitate foarte bună şu cu performanţe peste medie. Pe partea de portabilitate se evidenţiază greutatea redusă de 2,2kg şi bateria care poate să ţină şi 10 ore. La capitolul performanţă stă foarte bine întrucât are procesor i7 six core, placă video GTX, SSD şi 16 giga RAM.

De la început vreau să subliniez faptul că e un laptop perfect pentru sarcini business şi multimedia. Poate fi utilizat cu succes la lucru, dar şi acasă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop cu dotări utile. Din poză se poate vedea că e un model de culoare gri (natural silver) şi că nu are numpad (tastatură numerică în partea dreaptă).

Păreri pro şi contra

Modelul HP ENVY 15-ep0002nq e unul echipat cu procesor i7 care scoate 12628 puncte pe cpubenchmark. E vorba despre un procesor i7-10750H lansat în 2020. Acesta e la fel de performant precum procesoarele din laptopurile de gaming de la Asus.
În sarcini video acest model e ajutat de placa video GRX 1650 Ti care are 4GB memorie video.
Memoria sistemului e de 16GB, iar stocarea se realizează pe un SSD de 1TB. Dacă vreţi mai mult spaţiu atunci puteţi utiliza un hard extern.
Stă mai mult decât decent la capitolul porturi deoarece are 4 USB, HDMI 2.0, wireless ax, cititor de carduri şi bluetooth. Din păcate nu are LAN, dar se poate utiliza wireless sau un adaptor USB-LAN.
Stă foarte bine pe partea de „privacy” (confidenţialitate) deoarece are cititor de amprente şi camera shutter. Acest ultim lucru e un buton care opreşte şi porneşte camera web.
Pentru ca laptopul să poată fi utilizat din prima clipă în care e scos din cutie vine cu sistem de operare preinstalat. E vorba despre Windows 10 Home.

Te-ar mai putea interesa