HP Pavilion 15-eg0080nq, laptop premium cu i5

HP Pavilion 15-eg0080nq este un laptop modern din categoria office întrucât e echipat cu procesor i5 şi cip grafic Intel Iris Xe. Este un notebook PC bun pentru acasă cât şi a lucru deoarece are componente moderne care-l vor face actual şi peste 5-6 ani… poate şi mai mult.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic care are şi o portabilitate bună.
Din poza de alături se poate vedea că se prezintă bine vizual având o culoare unică şi tastatură numerică în partea dreaptă (numpad). Culoarea e un albastru şters, producătorul menţionând că e „fog blue”.

Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 15-eg0080nq este echipat cu un procesor i5-1135g7 care are cip grafic integrat. E un procesor întâlnit pe laptopurile office şi multimedia.
Ecranul e unul clar de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi strat anti-glare aşa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa.
Memoria RAM instalată e de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 512GB. Sun nişte valori mai mult decât suficiente pentru un astfel de laptop şi nu va fi nevoie să puneţi mai mulţi RAMi ori să cumpăraţi mai multă stocare. În cazul în care nu vă ajunge stocarea puteţi folosi un hard extern.
Nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză eu vă recomand să instalaţi Windows 10 Home de pe un stick USB.
Cum e cazul la alte modele nici acesta nu are unitate optică, dar în schimb stă foarte bine pe partea de porturi.

Faţă de alte modele se evidenţiază cu tastatură iluminată, ecran cu panel IPS, multiple porturi USB şi portabilitate bună.

Dacă vreţi un laptop mai deschis la culoare, dar cu aceleaşi caracteristici atunci vă recomand modelul HP dw.

Te-ar mai putea interesa