HP Pavilion 15-eg0064nq, laptop argintiu cu i7 şi 16GB RAM

HP Pavilion 15-eg0064nq e un laptop din categoria office echipat cu procesor i7-1165G7, 16GB RAM şi SSD de 512GB. E un model premium pentru sarcini office care se va descurca şi în sarcini multimedia datorită componentelor de ultimă generaţie.
Nu e un laptop pentru jocuri deoarece nu are placă video cu memorie dedicată.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care arată bine şi este echipat cu componente care-l vor face utilizabil chiar şi 10 ani.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un model de culoare deschisă şi că are tastatură numerică în partea dreaptă.


Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 15-eg0064nq e unul cu procesor i7 model 1165G7 care scoate 10485 puncte la benchmark. Din această cauză acesta va face faţă celor mai solicitante sarcini. După caracteristici se poate vedea că acest model e o alternativă ceva mai performantă la acest HP cu i5.
Performanţele dispozitivului sunt susţinute de cei 16GB memorie RAM şi SSD-ul de 512GB. Solid State Drive-ul va accelera simţitor sarcinile şi totul va rula fluent.
În opinia mea, memoria RAM e una mai mult decât suficientă deoarece e vorba despre 16GB. Iar, în privinţa stocării şi aceasta e una ok deoarece e de 512GB. Dacă aveţi nevoie de mai multă stocare atunci vă recomand cloud storage sau un hard extern.
Stă foarte bine pe partea de ergonomie deoarece are tastatură iluminată, ecra cu panel IPS (şi strat anti-glare) şi portabilitate peste medie. E vorba despre o greutate de 1,8kg şi o baterie care poate să ţină şi 8 ore.

Din păcate nu are unitate optică şi nici sistem de operare preinstalat. Din această cauză recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.

De final pot spune că acest model se va dovedi mai mult decât suficient pentru acasă sau la lucru.

Te-ar mai putea interesa