HP 15-dw3032nq, model cu i5 şi Iris Xe

HP 15-dw3032nq e un laptop de generaţie nouă construit în jurul procesorului i5-1135G7. În acest fel avem un laptop capabil în sarcini office, dar şi multimedia. De la început trebuie să scriu că acest model nu e unul pentru jocuri, dar nu veţi avea probleme cu jocuri precum LoL.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată foarte bine şi are specificaţii la zi. Din imaginea de alături se poate vedea că e un model de culoare argintie cu ecran de 15 inci.


Păreri pro şi contra

Modelul de faţă vine cu procesor i5-1135G7 de tip quad core capabil în a scoate 10109 puncte pe cpubenchmark. În sarcini video e ajutat de cipul grafic Iris Xe care-i integrat în procesor.
Ecranul laptopului e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi strat anti-glare. Referitor la tipul de panel (panou) nu am găsit nicio referinţă pe site-ul producătorului sau în fişa tehnică. Bănuiesc că e vorba despre un panel IPS sau SVA… ambele fiind foarte bune.
Memoria RAM instalată e de 8 giga, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 512 giga.
Pe partea de porturi acest model e unul cu 3 USB, HDMI (versiunea 1.4), card reader, LAN Gigabit şi wireless ac.
Pentru conferinţe are cameră web HD şi microfoane duale. A trebuit să menţionez acest lucru deoarece sunt unele laptopuri care nu au cameră web.

Per ansamblu acest model se adresează persoanelor interesate de un laptop pentru acasă ori la lucru. Spre deosebire de alte modele acesta se evidenţiază prin faptul că are culoare deschisă şi componente noi.
Datorită procesorului, celor 8GB RAM şi SSD-ului estimez că acest laptop va putea fi utilizat vreo 10 ani.
Întrucât nu vine cu sistem de operare recomand să instalaţi Windows 10 Home 64 bit de pe un stick USB 3.0.

Te-ar mai putea interesa