HP Pavilion 15-eg0052nq, laptop din aluminiu

Laptopul HP Pavilion 15-eg0052nq face parte dintr-o serie ceva mai avansată decât restul și se vede după finisaje. Poate că din imagini nu se poate observa, dar carcasa este realizată din aluminiu. Aceasta este plăcută la atingere și greutatea laptopului este redusă semnificativ. Evident că este vorba de un laptop office ceva mai bun decât restul, dar și oferă câteva dotări în plus care le considerați necesare. Dacă vă doriți un laptop mai special și bugetul vă permite o variantă scumpă, alegeți cu încredere pe cea din imaginea de jos.

Este destul de subțire și se vede din imagine, iar porturile au fost mutate ceva mai în spate pentru ca să nu vă deranjeze cablurile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt destul de interesante și veți vedea că nici nu aveți nevoie e un Core i7. Noile generații de procesoare sunt destul de performante și veți vedea după scorul de performantă. Chiar și așa vedem 4 nuclee și tehnologie pe 10 nm. De multe ori ne folosim de cel mult 2 nuclee și vedem că autonomia este influențată de stilul utilizatorului.

Chipsetul video este Intel Iris Xe și este prezent pe a 11-a generație de la Intel. Nu se poate compara cu o placă video dedicată mai accesibilă, însă poate viitoarele generații vor oferi mai multă performanță la acest capitol.

Păreri pro și contra

Calitatea audio este satisfăcătoare datorită difuzoarelor Bang & Olufsen, însă puterea lor nu este comparabilă cu cea a unui sistem audio clasic. Porturile USB sunt de mai multe tipuri pentru a putea conecta mai multe tipuri de dispozitive, iar viteza de transfer diferă de la versiunea la alta. Poate face față oricărei provocări și poate că nici nu veți avea nevoie de mai multă memorie RAM, 8GB poate fi de ajuns pentru un multitasking decent.

Fișierele și datele se copiază rapid și pentru că are SSD de tip M.2 care este rapid, iar voi puteți sî-i upgradați spațiul dacă vi se pare cam mic. HP Pavilion 15-eg0052nq poate fi înlocuitor perfect pentru actualul laptop sau desktop. Laptopurile noi arată mult mai bine și materialele folosite pot reduce din dimensiuni.