HP 15s-eq2009nq, laptop office cu Windows

HP 15s-eq2009nq e un laptop foarte performant și gata de utilizat întrucât vine cu Windows 10. Datorită acestui lucru i-am dat 4,9 din 5 stele.
De la început trebuie să scriu că aparatul e unul echipat cu procesor Ryzen 5 5500U care are 6 nuclee și 13340 puncte la cpubenchmark.

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se evidențiază prin faptul că e performant și că are portabilitate bună (greutatea e de 1,7kg).
Din imagine se poate observa că are o culoare plăcută, un aspect minim și tastatură numerică în partea dreaptă. E vorba despre culoarea natural silver, adică argintiu.

Păreri pro și contra

Modelul HP 15s-eq2009nq e unul foarte performant și are mai multe lucruri pozitive precum:

  1. Procesorul Ryzen 5 care e la nivel de i7 dpdv al performanțelor.
  2. Memoria suficientă, atât din punct de vedere al RAM și stocării SSD.
  3. Multiplele variante de conectivitate precum HDMI, trei porturi USB, wireless ac și bluetooth.
  4. Prezența sistemului de operare – Windows 10 Home.

Modelul de față are și un aspect negativ sau punct contra. Acesta e că nu are cip grafic cu memorie dedicată. Acesta nu e un dezavantaj major deoarece întrebuințarea laptopului e îndreptată înspre office (sarcini de birou).

De final pot spune că recomand acest model acelor persoane care vor un aparat aspectiv, funcțional, performant și cu portabilitate bună.
Pentru a intra pe net nu e nevoie să instalați altceva deoarece are totul pus. De asemenea aș vrea să fac mențiunea că nu trebuie să instalați nici antivirus deoarece are și așa ceva și îi zice Defender.
Comparativ cu alte modele acesta se evidențiază cu prezența sistemului de operare preinstalat și că are o putere de procesare bună.
Dacă sunteți interesați de o alternativă similar, dar fără sistem de operare atunci recomand acest Pavilion.

Te-ar mai putea interesa