HP Pavilion 15-eg0028nq, laptop cu carcasă din aluminiu

Laptopul din imagine este un model deosebit, adică are o carcasă realizată din aluminiu și pe o culoare specială – Forest Teal (albastru-verziu metalizat). HP Pavilion 15-eg0028nq este acest model și face parte dintr-o serie mai avansată motiv pentru care are un preț mai piperat, dar și componente avansate. Bineînțeles, nu-l alegeți doar pentru că arată bine, ci și pentru că oferă performanțe mult peste medie, iar acel SSD face totul să se miște instant.

Laptopurile acestui brand sunt destul de competitive și nu trebuie să fie foarte accesibile, pentru că ne interesează și calitatea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Configurația este una de tip office adică are un procesor suficient de performant și doar placa video integrată. Nu este echipat cu o placă video dedicată care și așa ar fi redus autonomia maximă a laptopului. Dacă îl veți folosi doar la birou atunci puteți să-l folosi ca un PC, adică îl conectați la priză și folosiți un mouse. Productivitatea nu este atât de mare cu touchpadul său și puteți alege un mouse fără fir dacă nu vă plac firele pe birou.

Păreri pro și contra

Memoria RAM este de ajuns și nu aveți nevoie de mai mult (16GB), poate că și spațiul de stocare este de ajuns pentru că oricum nu veți ține fișiere foarte mari pe el. Sunt servicii online de divertisment suficiente și nu mai trebuie să descărcați conținut media de pe internet. Laptopurile cu carcasă din aluminiu sunt mult mai ușoare și ușor de transportat, dar și aluminiul este mai plăcut la atingere decât plasticul. Vedem un număr mare de porturi și este destul de diversificat, astfel că nu duceți lipsa nici unui port. Probabil că ați observat lipsa portului LAN, dar se poate folosi un adaptor în acest sens.

HP Pavilion 15-eg0028nq are un ecran ceva mai bun decât la alte modele, adică vorbim de un IPS modern. Nu are nevoie de o rată de refresh mare pentru că nu vă jucați jocuri, iar claritatea este una destul de bună în special dacă redați conținut video.