HP 15-dw1033nq, laptop accesibil cu ecran Full HD

Laptopul HP 15-dw1033nq este un model foarte accesibil deoarece oferă componente mai puțin performante. Acesta este perfect pentru elevi și studenți deoarece oferă minimul de dotări, iar prețul este foarte bun. Este un model mai clasic în cu dotări destul de bune și le voi enumera mai jos. Poate că nici nu vă doriți ceva diferit pentru că aveți un buget limitat, iar varianta de jos ar fi excelentă. Finisajul este unul destul de simplu pe negru și nu pe argintiu/gri ca la majoritatea.


Puteți să-l îmbunătățiți cu mai multă memorie sau cu un SSD mare dacă considerați că aveți nevoie de un plus de performanță ori spațiu pentru stocarea datelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP 15 dw1024nq

Configurația sa are următoarele componente: Intel Celeron N4020, memorie RAM de 4GB, SSD de tip M.2 cu capacitate de 256GB. SSD-ul de tip M.2 înlocuiește cel clasic dar și hard discul, fiind mai ușor de instalat (pe placa de bază) și nu ocupă mult spațiu. Sunt soluții de stocare externe care nu costă foarte mult și poate că vreți să descărcați filme pe un SSD extern și apoi să-l conectați la televizor. Lipsa sistemului de operare nu este o problemă pentru că se poate instala rapid de pe un stick USB și o licență electronică nu costă foarte mult.

Păreri pro și contra

Raportul calitate/preț este destul de bun și poate că nu sunteți un utilizator cu așteptări foarte mari. Nu are cel mai mare spațiu de stocare, însă este vorba de un SSD rapid și poate fi înlocuit cu altul mai mare ori alegeți o variantă SATA (chiar și extern). Reprezintă o soluție destul de portabilă și poate că-l veți folosi în locul vechiului desktop. Nu aveți nevoie de periferice pentru că are dotări foarte multe, dar aveți nevoie de un mouse pentru un plus de productivitate.

Chiar dacă HP 15-dw1033nq nu este cel mai performant model de pe piață, va fi de ajuns pentru multe taskuri simple și puteți rula fără probleme conținut video în caz că-l vreți să-l folosiți ca media player portabil.

Te-ar mai putea interesa