HP Pavilion 15-eg0013nq, laptop de gaming elegant

Laptopul din imagine este un model de gaming de buget și poate fi pe gustul multor utilizatori. HP Pavilion 15-eg0013nq este modelul prezentat și sunt laptopuri din seria Omen care prezintă performanțe mai ridicate. Componentele hardware ale laptopului sunt diferite de la o serie la alta și sunt anumite limitări. Poate că o placă video GeForce MX450 este de ajuns pentru ce aplicații veți folosi sau ce jocuri veți rula. Procesorul este și el foarte important, iar laptopul de jos oferă cel mai nou Core i7 de la Intel (cel pe 10 nm).

Nu mai aveți nevoie de un alt laptop ori desktop deoarece acesta oferă exact ce aveți nevoie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul laptopului este un IPS cu specificații bune – diagonală de 15.6 inci, rezoluție 1080p și luminozitate de 150 niți. Nu mai ete nevoie de un monitor suplimentar pentru că oferă o calitate video foarte bună. Dotările sunt importante dacă nu aveți alte laptopuri sau un PC, iar voi nu trebui să mai alegeți anumite periferice. Poate că difuzoarele stereo sunt de ajuns și porturile sale permit conectarea oricărui gadget sau chiar și a unui monitor profesional (prin DisplayPort).

Păreri pro și contra

Configurația sa este una avansată și se vede după procesor, dar și restul componentelor sunt importante. Vedem un SSD M.2 mare, dar și 16GB memorie RAM pentru un multitasking fără probleme. Autonomia bateriei este satisfăcătoare și încărcarea ei durează foarte puțin, în caz că nu-l țineți conectat tot timpul la priză. Laptopul se comportă excelent indiferent de situație, însă trebuie să puneți Windows 10 pe el (cu un stick USB).

Laptopul are o greutate de numai 1.75 kg, care e mult sub greutatea unui HP Omen. Bineînțeles, când vă doriți un laptop pentru gaming nu vă uitați la greutatea laptopului, ci mai degrabă la placa video echipată și la sistemul de răcire. HP Pavilion 15-eg0013nq are un design elegant pe albastru și tastatură este pe placul meu, plus că vine cu funcție de iluminare. Astfel, puteți să lucrați pe ele oricând și oriunde fără a mai avea nevoie de o lampă.

Te-ar mai putea interesa