HP Pavilion 17-cd1008nq, laptop cu i5, GTX şi ecran de 144Hz

Dacă sunteţi interesat de un laptop de 17 inci utile la sarcini solicitante precum şi la jocuri atunci modelul HP Pavilion 17-cd1008nq ar fi recomandarea mea. Vă poate fi util şi pe post de înlocuitor desktop (desktop replacement) deoarece e foarte performant şi nu ocupă mult loc.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca aspect, funcţionalitate şi dotări. Din imagine se poate vedea că aparatul e unul de culoare neagră cu tastatură completă.
Designul e minim, doar evacuările îl dau de gol că e un model mai special.


Păreri pro şi contra

HP Pavilion 17-cd1008nq e un laptop de 17,3 inci a cărui ecran are rezoluţie 1920×1080, panou IPS, rată de reîmprospătare de 144 Hz şi finisaj anti-glare.
Stă foarte bine pe partea de memorie RAM deoarece are standard 16GB tip DDR4. Şi la capitolul stocare stă bine deoarece are SSD de 512 giga. Dacă vreţi mai multă stocare atunci puteţi folosi un hard extern sau cloud storage.
Conectivitatea şi porturile sunt la superlativ deoarece e vorba despre LAN Gigabit, 3 porturi USB, HDMI 2.0, un port USB C, wireless ax şi bluetooth.
Modelul acesta e unul cu o portabilitate bună deoarece are o greutate de 2,8kg şi baterie de 3 celule. Trebuie ţinut cont de faptul că e un laptop cu ecran de 17 inci.
Procesorul acestui laptop e un i5 model 10300H cu patru nuclee. Acesta scoate 8787 puncte la cpubenchmark.
Dacă vă interesează capitolul ergonomie atunci trebuie să ştiţi că are ecran anti-reflex, panel IPS, tastatură iluminată şi greutate redusă.

Per ansamblu acest model e pentru persoanele care vor un laptop capabil în orice tip de sarcină. Chiar dacă are o portabilitate bună trebuie să subliniez faptul că acest model nu prea e de cărat în geantă deoarece e un desktop replacement.

Te-ar mai putea interesa