HP Pavilion 15-eg0009nq, laptop argintiu cu SSD de 1TB

Laptopul din imagine este modelul argintiu numit HP Pavilion 15-eg0009nq care oferă un hardware multimedia. Sunt destul de multe laptopuri ca acesta doar că unii preferă laptopuri de gaming în acest buget. Greutatea poate fi destul de diferită de la o serie la alta și poate că vreți să călătoriți cu el sau să-l luați la locul de muncă. Atunci o greutate cât mai mică ar fi un avantaj, iar modelul prezentat are doar 1.75 kg și dimensiunile sunt similare cu cele ale unui laptop de 14 inci (rama ecranului este mai mică).

Tot nu se compară cu un ultraportabil de top care din păcate are un preț ceva mai piperat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt destul de avansate și sunt concepute pentru uz office/multimedia. Este vorba de următoarele: procesor Intel Core i7 1165G7 cu Intel Iris Xe, memorie 16GB RAM, SSD cu capacitate de 1TB și placa video GeForce MX450. Aș putea spune că se adresează celor care nu vor să mai upgradeze configurația pe viitor, adică oferă mai mult decât aveți nevoie. Sunt puține aplicații care vor folosi atâta memorie  și aveți mult spațiu pentru stocarea fișierelor.

Păreri pro și contra

Față de alte laptopuri din aceeași serie, acesta oferă un SSD mult mai mare, suficientă memorie RAM și chiar o placă video dedicată. Carcasa este realizată din aluminiu, motiv pentru care este atât de portabil și solid. Difuzoarele Bang & Olufsen sunt tot mai prezente pe noile laptopuri deoarece oferă cea mai bună experiență audio, însă puterea este limitată. Vedem o conectivitatea foarte bună pentru un laptop și nu aveți nevoie de multe porturi USB cât timp are dotări destul de bune. Adică nu sunt necesare prea multe periferice și puteți folosi un televizor pentru a viziona conținut video pentru că ecranul de 15.6 inci poate fi cam mic dacă stați la distanță.

Ecranul IPS oferă o imagine cu calitate video superioară – rezoluție 1080p, unghiuri de vizibilitate bune și luminozitate bună. Laptopul HP Pavilion 15-eg0009nq oferă tastatură iluminată pentru a-l putea folosi indiferent de condițiile din jur sau momentul zilei.

Te-ar mai putea interesa