HP Pavilion 15-eg0003nq, laptop cu i7-1165G7 şi MX450

HP Pavilion 15-eg0003nq este un laptop multimedia pentru persoanele interesate de ceva calitativ. Are performanţe şi portabilitate peste medie deoarece procesorul e un i7, iar bateria poate să ţină şi 6 ore.
Un astfel de laptop poate fi utilizat acasă cât şi la lucru deoarece are dotările necesare de utilizatorii casnici cât şi de utilizatorii business.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată foarte bie şi are integrate o multitudine de dotări utile.
Din imagine se poate vedea că e un model de culoare argintie (natural silver) echipat cu tastatură completă.


Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 15-eg0003nq e unul modern cu ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli. Panoul e de tip IPS, iar pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-glare.
Memoria RAM standard e de 16GB, iar pe post de stocare are un SSD de 512GB.
Placa video e una dedicată numită GeForce MX450 şi are 2GB memorie video.
Un lucru util e că are Windows 10 Home preinstalat aşa încât să puteţi folosi laptopul din prima clip. Dacă vreţi ceva fără sistem de operare atunci vă recomand acest HP care are aceleaşi specificaţii.
Scriam mai sus că are o portabilitate foarte bună prin faptul că bateria ţine până în 7 ore, iar greutatea e de circa 1,8kg.
Pe partea de ergonomie are greutate redusă, tastatură iluminată şi ecran cu strat anti-reflex.
Procesorul i7 e unul caracteristic laptopurilor multimedia deoarece are 4 nuclee şi scoate 10482 puncte în benchmark.

Din păcate nu are unitate optică, dar în schimb are o multitudine de porturi utile precum wireless ac, 3 porturi USB, HDMI 2.0 şi bluetooth.

Per ansamblu acest model e unul perfect pentru persoanele interesate de un model avansat tehnologic şi care să fie actual peste 5-6 ani.

Te-ar mai putea interesa