HP Pavilion 15-ec2078nq, laptop cu Ryzen 7 și placă video RTX

HP Pavilion Gaming 15-ec2078nq este laptopul perfect pentru persoanele care vor un model de jocuri. Acesta are procesor AMD cu opt nuclee și placă video cu tehnologie Ray tracing.
Încă de la început trebuie să scriu că acest model deși este de gaming, are o portabilitate foarte bună.

Laptopul are un preț bun Vezi prețul special de azi » și pe aceeași bani primim un model echipat cu unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piața de la AMD. Din poza de alături se poate vedea că are un aspect caracteristic seriei Pavilion Gaming și că are o multitudine de porturi utile.

Printre lucrurile pozitive la acest model se numără faptul că are performanțe foarte bune, aspect plăcut și portabilitate foarte bună.
Bateria acestui model ține undeva la maxim opt ore, iar greutatea e de circa două kg.Se poate observa că portabilitatea este puțin peste medie.
Ergonomia este un capitol la care acest model stă foarte bine. Aspecte care ar trebui amintite fiind tastatura iluminată, greutatea redusă și ecranul cu strat antireflex.
Ecranul acestui model e unul de 15 inci, iar panoul e unul de tip IPS. Un astfel de panou oferă o imagine foarte clară datorită unghiurilor de vizibilitate excelente.
Atât memoria RAM cât și spațiul de stocare sunt unele suficiente. În cazul memoriei RAM vorbim despre 16 giga, iar stocarea se realizează pe un SSD de 512 giga.

Singurul aspect negativ de care trebuie să țineți cont acest model nu vine cu sistem de operare preinstalat. Acesta este motivul pentru care recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

De final trebuie să recomand acest model 15-ec2078nq din seria HP Pavilion Gaming celor interesați de ceva pentru jocuri ori de tip desktop replacement.
Dacă vreți ceva pentru acasă mai ieftin atunci vă recomand un model cu placă video integrată precum modelul HP 15s-eq2017nq.

Te-ar mai putea interesa