HP 15s-eq2017nq, laptop cu Ryzen 5 5500U și portabilitate bună

Pentru persoanele interesate de un laptop pentru acasă recomand HP 15s-eq2017nq, cu mențiunea că nu este pentru jocuri. Acest lucru se datorează faptului că nu are placă video cu memorie dedicată.

Dispozitivul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce mai bun pe piață. Mai exact avem un laptop construit în jurul unui procesor Amd și o portabilitate foarte bună. Acest lucru se datorează faptului că greutatea de 1,7 kg și că bateria poate să țină maxim 10 ore.

HP 15s eq2006nq

Pro: Printre lucrurile pozitive se numără exact ceea ce am scris mai sus, adică portabilitatea foarte bună.
Procesorul Amd Ryzen 5 5500U este unul care scoate 13185 puncte la cpubenchmark. Asta deoarece este un model cu 6 nuclee apărut la începutul anului 2021.
Ecranul acestui dispozitiv este unul de 15 inch cu rezoluție full HD, panou IPS și strat antireflex.
Stă foarte bine și în privința memoriei deoarece are o capacitate de 16 GB RAM și stocare pe SSD de 512 GB.
Stă foarte bine și în privința ergonomiei deoarece are o greutate redusă, ecran clar și tastatură iluminată.

Contra: Ca dezavantaje ar trebui precizat că nu are sistem de operare preinstalat și că placa video e una integrată. Recomand să instalați sistemul de operare de pe un stick USB 3.0.

Verdictul meu referitor la acest dispozitiv a că merită banii dacă doriți ceva foarte performant pentru acasă ori la lucru. Însă trebuie să știți că acest model nu este pentru sarcini foarte solicitante cum ar fi jocurile sau editările video. Pentru astfel de sarcini vă recomand modele de gaming sau specifice.

Sunt curios care sunt motivele pentru care ați ales acest dispozitiv și cât de mulțumiți sunteți de el. Aș fi interesat să știu și dacă ați instalat Windows 10 sau 11 pe el.
Lăsați părerea dumneavoastră în comentariile de alături.

Te-ar mai putea interesa