HP Pavilion 15-ec2025nq, laptop negru la ofertă

HP Pavilion 15-ec2025nq poate fi alternativa perfectă la un laptop mai vechi sau la un desktop dacă un ecran de 15 inci ar fi de ajuns. Spun asta deoarece are un hardware performant și numeroase dotări. Poate că un monitor ar fi mai atractiv, dar depinde ce aplicații veți utiliza. Oricum, se poate conecta orice televizor/monitor la acest laptop datorită ieșirii video. Deci puteți folosi laptopul la prezentări și să vizionați un conținut pe un ecran ceva mai mare.

Arată bine și nu e singurul model lansat, există variante chiar și cu ecran de 16 inci sau 17.3 inci (depinde care preferați și cât sunteți dispuși să cheltuiți). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Prețul mi se pare destul de bun pentru are un procesor Ryzen 5 cu 6 nuclee care este puțin mai bun decât un Core i5. Bineînțeles, procesoarele sunt de mai multe feluri, dar pentru un utilizator cu pretenții mici, acest laptop poate fi mai de ajuns. Acest laptop este conceput pentru orice tip de sarcină, iar voi îl puteți folosi chiar și ca unul office. Totuși, autonomia nu este foarte mare deoarece componentele mai performante au și un consum mai mare de energie. Placa video integrată e destul de utilă atunci când vă doriți o autonomie mare, dar de ce mai multe ori, pentru conținut media placa video dedicată excelează. Comutarea între ele e automată dacă aveți toate driverele. Nu este inclus Windows 10, adică trebuie să-l instalați ulterior cu ajutorul porturilor USB.

Păreri pro și contra

Plusuri: arată destul de bine pe negru și cu tastatură iluminată, dotări numeroase poate că nici nu mai sunt necesare multe periferice, fiabilitate ridicată, performanțe decente în jocuri cu Ryzen 5 și GTX 1650, preț corect.
Minusuri: are un SSD cam mic.

Prețurile sunt justificate și dacă vreți un model bun pentru aproape orice, alegeți cu încredere varianta prezentată. HP Pavilion 15-ec2025nq poate fi laptopul ideal pentru cei care vor să se joace pe el, iar pe viitor vă puteți gândi să faceți câteva îmbunătățiri. Prețurile SSD-urilor scad sau pentru aceeași bani puteți lua un model mai mare.

 

Te-ar mai putea interesa