HP Omen 15-en0019nq, laptop cu Ryzen 7 şi RTX

Laptopul HP Omen 15-en0019nq e unul performant pentru persoanele interesate de un model pentru jocuri ori pentru alte sarcini solicitante. În comparaţie cu alte modele de gaming acest are un design sobru aşa încât să nu deranjeze vizual la şedinţe sau ceva de genul.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop care arată bine, e foarte performant şi are o portabilitate peste medie. Din poza de alături puteţi vedea aspectul sobru despre care scriam mai sus.

Păreri pro şi contra

Modelul de faţă vine cu procesor octa core de la AMD. E vorba despre Ryzen 7 4800H care scoate nici mai mult şi nici mai puţin de 19215 puncte pe cpubenchmark. În felul acesta putem spune că e un laptop cu procesor mult peste un i5 sau i7.
Pe lângă procesor o altă componentă importantă e placa video. În cazul notebook-ului de faţă e vorba despre RTX 2060 care are 6GM memorie.
Ecranul laptopului HP Omen 15-en0019nq e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD, panou IPS şi rată de reîmprospătare de 144 Hz.
Stă foarte bine pe partea de ergonomie deoarece are ecran cu finisaj anti-glare, greutate de 2,5 kg (este foarte bună pentru un laptop de jocuri) şi tastatură iluminată.
Stocarea e una reprezentată de un Solid State Drive de 512GB, iar memoria RAM e una de 16 giga. În opinia mea nu e necesară mai multă memorie deoarece 16GB vor fi suficienţi. Producătorul menţionează că ambele sloturi de memorie sunt ocupate.

Din păcate nu are unitate optică, dar în schimb stă foarte bine pe partea de conectică. În acest sens are HDMI 2.0, Mini DisplayPort, 4 porturi USB (din care unul e tip C) şi altele.

De final pot spune că acest mode se adresează persoanelor care vor o alternativă mai performantă la un Envy sau Pavilion.

Te-ar mai putea interesa