HP Pavilion 15-ec2011nq, laptop cu placă video RTX 3050 Ti

Laptopul HP Pavilion 15-ec2011nq este doar unul dintre multele laptopuri Pavilion de pe piață, doar că acesta are un SSD mai rapid. Nu e vorba de orice SSD, ci de unul de tip M.2, adică nu ocupă foarte mult spațiu. Laptopul face parte din cea mai recentă generație de laptopuri HP și consider că performanțele sunt acceptabile când vine vorba de jocuri. Sunt multe laptopuri peste acesta care au componente mult mai noi și care influențează semnificativ prețul laptopului, dar poate că vă interesează doar un raport preț/performanță decent.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul mai multe branduri, totuși există variante mai accesibile care au placă video GTX, însă nu oferă aceeași experiență în jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul acestui laptop e unul de tip Ryzen 5 cu placă video Radeon, memorie RAM de 8GB tip DDR4, SSD M.2. Bineînțeles, nu trebuie să uităm de placa video dedicată care e foarte importantă pentru orice laptop de gaming. E vorba de modelul RTX 3050 Ti  care este destul de nou și face față multor jocuri de pe piață.

Are un ecran standard de 15.6 inci, dar detaliile sunt ceva mai multe pentru că are o rezoluție 1080p. Calitatea video e foarte importantă atunci când sunteți un gamer înrăit și poate editați poze sau clipuri, de aceea această dotare e esențială. Poate fi transportat cu ușurință deoarece e la fel de greu ca oricare alt laptop de pe piață – 2 kg, și e nevoie de o geantă compatibilă sau o husă.

Plusuri: arată destul de bine pe negru cu acea tastatură iluminată verde, USB C, design compact, placă video Ti, poate rula orice joc la detalii mici spre medii.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Nu trebuie să stați mult pe gânduri deoarece laptopurile sunt dispoinbile pentru o perioadă scurtă de timp, în fiecare lună apar altele. HP Pavilion 15-ec2011nq este un laptop care poate înlocui un desktop datorită componentelor sale, dar nici dotările sale nu trebuie neglijate. Am pus prezentarea de jos cu un laptop similar din aceeași serie, iar diferențele sunt foarte puține, sunt chiar nesesizabile.

Te-ar mai putea interesa