HP Pavilion 15-dk2032nq, laptop de gaming cu SSD spațios

Laptopul pentru jocuri are un hardware diferit, dar și construcția diferă deoarece anumite componente cer un sistem de răcire mai avansat. HP Pavilion 15-dk2032nq are componente ceva mai bune decât altele și se vede că oferă cam cât aveți nevoi, dar e loc de mai bine. Poate că unii dintre voi vă doriți 16GB RM pentru anumite jocuri, însă și restul componentelor sunt foarte importante. Le voi menționa mia jos, însă poate că le-ați mai văzut și pe alte laptopuri. Bineînțeles, componentele de pe laptopuri sunt mult diferite de cele de pe PC-uri.

Sunt numeroase configurații și calitatea nu diferă de la un model la altul, însă prețurile sunt influențate de mărimea SSD-ului, modelul de procesor și alte componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită ales din mai multe motive:

Vedem pe acesta un procesor relativ nou și performant care o să vă placă – Intel Core i5 11300H. Poate că nu este la fel de performant precum un Core i7, însă diferențele nu sunt mari și vă jucați jocuri la rezoluție 1080p, poate că nici setările nu vor fi alese la maxim. Cele mai multe laptopuri vin cu 8GB RAM deoarece nu aveți nevoie de atât de multă memorie, iar când doriți, se poate face un upgrade fără nici o problemă la 16GB. De multe ori este mai bine să luați un laptop cu un hardware potrivit cerințelor voastre, că și așa peste câțiva ani va fi demodat și trebuie schimbat.

Placa video RTX 3050 este destul de apreciată și mă refer la varianta mobilă care este diferită de cea de pe platformele desktop. Componentele pentru laptopuri au un consum mai mic de energie, motiv pentru care și performanțele sunt ceva mai mici, dar sunt satisfăcătoare. Tastatura iluminată poate fi activată când doriți, însă poate reduce din autonomie când sunteți doar pe baterie sau încălzește laptopul, că doar sunt LED-uri.

HP Pavilion 15-dk2032nq are cel mai grozav ecran, adică are un IPS cu rezoluție mare și rata de refresh poate ajunge și la 144 Hz. Poate că în aplicații și filme nu se va observa diferența, însă când rulați jocuri de acțiune, atunci aprecia această caracteristică care nu este chiar o noutate (imaginea fiind foarte clară).