HP Pavilion 15-dk2031nq, laptop de gaming cu SSD mic

Laptopul din imagine HP Pavilion 15-dk2031nq este un model destul de performant și spun asta pentru că oferă un procesor Core i5 modern, un SSD foarte rapid, memorie RAM de 8GB și o placă video RTX 3050 Ti. Trebuie să remarcăm că punctul forte al acestui laptop este placa video care este una destul de performantă. Poate că restul hardware-ului nu va impresiona foarte, însă se pot face niște îmbunătățiri. Aici mă refer la memoria RAM și la un eventual SSD mai mare. Voi decideți ce aveți nevoie în plus pe viitor și poate că vă gândiți și la niște periferice.

Poate că în imaginea de jos nu se vede foarte bine acest laptop, însă el arată destul de bine în realitate și o să vă placă combinația de negru cu verde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul acestui laptop este unul destul de nou și se vede după tehnologia de fabricație – 10 nm, iar de multe ori nici nu aveți nevoie de mai mult (se compară ca scor cu un procesor Core i7 din generațiile precedente). Ținând cont că nu veți juca jocuri la rezoluție 4K, ci numai 1080p, actuala configurație se va descurca bine și depinde de optimizările jocului (unele nu sunt atât de optimizate și cer mai multe resurse).

Păreri pro și contra

Dotările sunt foarte bune și se vede un număr destul de mare de porturi, dar să nu uităm și de tehnologiile fără fir (WiFi ax și bluetooth 5.2). Deci putem spune că vorbim de o conectivitate mai bună și nu am ce să-i reproșez. Vedem chiar și portul HDMI 2.0 care permite rularea conținutului video 4K cu multe fps-uri. Chiar și laptopurile sunt gadgeturi bune pentru gaming, deci nu este nevoie neapărat de o consolă. Configurația laptopului este destul de bună pentru acel preț, însă pentru cei cu pretenții mai mari, le-aș recomanda un laptop cu Core i7 și SSD de 512GB.

HP Pavilion 15-dk2031nq oferă o autonomie destul de mare în modul office și scade când vă hotărâți să rulați un joc sau un film. Cu siguranță nu se compară cu un PC, dar oferă multe alte avantaje, iar portabilitatea este unul dintre ele.

Te-ar mai putea interesa