HP Pavilion 15-dk2024nq, laptop cu placă video dedicată RTX 3050 Ti

Laptopul din imaginea de jos este unul conceput pentru taskuri mai dificile, motiv pentru care are un hardware diferit și un preț mai piperat. HP Pavilion 15-dk2024nq este modelul de jos și cred că o să vă placă pentru că oferă o placă video excelentă și suficient spațiu de stocare. Poate că oferă un SSD de tip M.2 mai mic, dar pe de lată parte aveți un hard disc de un tera. Sunt utilizatori care nu mai vor să vadă harduri deoarece sunt prea lente, însă pentru aceeași bani un hard oferă mai mult spațiu pentru muzică, filme, jocuri sau poze. Până la urmă depinde și ce fel de utilizator sunteți, poate că nu obișnuiți să stocați mult pe el.

Nu sunt multe păreri legate de acest model, însă este vorba de o întreagă serie de laptopuri Pavilion și care se actualizează lunar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul de pe el este un Tiger Lake cu 4 nuclee și tehnologie pe 10 nm, deci vedem o îmbunătățire considerabilă față de generațiile precedente și aș putea spune că se compară cu un Core i7 din generația precedentă.

Păreri pro și contra

Veți vedea că se descurcă bine în jocuri cu acea placă video. Ecranul oferă o claritate excelentă când în cercați jocuri competitive (cu mai multe fps-uri). Chiar dacă nu are cel mai avansat procesor Intel, sunt jocuri și aplicații care nu cer atât de multe resurse hardware. Modelul de placă video de pe acesta este puțin mai bun decât restul în special dacă vorbim de seria GTX care este învechită. Merită să încercați laptopuri cu componente mai avansate și acel SSD de tip M.2 este foarte important pentru ca totul să pornească instant (sistemul de operare, jocurile și aplicațiile trebuie puse pe el).

HP Pavilion 15-dk2024nq este un model destul de greu, însă nu va fi deranjant din acest punct de vedere pentru că-l veți folosi strict la birou. Poate că că unii dintre voi vreți să-l luați în concediu sau în diverse excursii, de aceea o geantă este obligatorie pentru a-l proteja.

Te-ar mai putea interesa