HP Pavilion 15-dk2028nq, laptop negru cu tastatură verde

Laptopul HP Pavilion 15-dk2028nq arată destul de bine și se vede din imaginile de prezentare, dar pot spune că arată chiar mai bine în realitate. Acesta face parte dintr-o generație mai veche, deoarece designul a rămas neschimbat și la interior sunt componente destul de diferite. Cu alte cuvinte vorbim de tehnologii noi mai eficiente care fac laptopul mai atractiv. Din câte am observat, procesorul și placa video influențează cel mai mult prețul aparatului. SSD-urile prezente pe aceste laptopuri nu sunt foarte mari deoarece nu prea se mai stochează atât de multe date pe laptopuri, pentru că sunt soluții de stocare în cloud ori pe o unitate externă.

Desigur, varianta de jos oferă anumite componente, iar altele pot avea chiar unul mult mai avansate, adică pot oferi performanțe mult superioare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un procesor Intel Core i5 poate fi perfect pentru multe jocuri deoarece oferă specificații satisfăcătoare și restul componentelor sunt la fel de importante. Probabil că urmează să puneți 16GB memorie RAM pe acest laptop deoarece cerințele vor fi tot mai mari la noile jocuri. În general, aplicațiile nu cer foarte multe resurse și veți vedea că unul rulează decent și cu o placă video dedicată mai accesibilă. Dacă tot vorbim de plăci video performante, evident că avem nevoie de un de tip RTX. Cu aceasta puteți activa scene mai realiste din opțiunile jocului, dar nu toate jocurile oferă această setare.

Ecranul laptopului vine cu cel mai bun panel – IPS, dar și specificațiile sunt excepționale. Nici nu mai vedem laptopuri cu ecran HD, majoritatea oferă imagine foarte detaliată și unghiuri de vizibilitate largi. Mai nou, rata de refresh este destul de mare și devine importantă atunci când jucați jocuri de acțiune (pentru ca blurul să fie eliminat). SSD-ul de tip M.2 a înlocuit cel de tip SATA pentru că oferă viteze de citire și transfer mult superioare, plus că ocupă puțin spațiu și se instalează ușor.

Concluzie

Laptopul din imaginea de sus numit HP Pavilion 15-dk2028nq oferă dotări și caracteristici foarte bune, iar dacă v-ați gândit la un laptop mult diferit, atunci alegeți HP Victus 16-d0004nq.

Te-ar mai putea interesa