HP Pavilion 15-dk2019nq, laptop cu imagine clară – 144 Hz

Laptopurile pentru gaming arată diferit și oferă un hardware mult mai avansat decât restul. HP Pavilion 15-dk2019nq este un model interesant deoarece oferă un procesor de ultimă generație și nu unul oarecare, ci un Core i7 Tiger Lake. Sunt destul de multe laptopuri care sunt concepute pentru jocuri dar nu toate sunt la același preț deoarece unele componente pot influența mai mult prețul laptopului. În ultimii ani, laptopurile de gaming au devenit mult mai subțiri pentru că și hardware-ul s-a schimbat mult.

Chiar dacă vedem același design, la interior pot fi diferențe destul de mari. Cu siguranță, laptopul acesta arată mult mai bine în realitate decât în pozele de prezentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul Core i7 11370H nu este cele mai avansat dar poate fi de ajuns pentru cele mai multe taskuri. Bineînțeles, poate fi folosit chiar și de cei care nu sunt pasionați de jocuri deoarece sunt mulți care vor o alternativă la un PC. Laptopul este mult mai compact și nu mai necesită multe periferice în jurul său, motiv pentru care biroul va fi mai curat. Totuși, este necesar un mouse, un router wireless, poate că vizionatul filmelor este plăcut doar pe televizor. Ecranul său este satisfăcător de mare pentru că veți sta aproape de el și specificațiile sunt foarte bune, iar după cum am menționat sus, are o rată de refresh mare.

Păreri pro și contra

Merită ales pentru că are o configurație puternică și nu sunt necesare multe upgrade-uri pe viitor. Probabil că vă veți gândi la o memorie RAM suplimentară deoarece unele jocuri au nevoie de 16GB și SSD-ul îl consider suficient de mare. Pentru stocarea datelor media aș alege un hard extern care este portabil și poate fi conectat ușor la televizor. Tastatura iluminată este una standard la aceste laptopuri și la modele mai scumpe poate fi chiar de tip RGB.

HP Pavilion 15-dk2019nq are una dintre cele mai bune plăci video și mă refer la seria RTX care permite setări mai numeroase pentru a obține scene mai realiste (depinde de joc).

Te-ar mai putea interesa