HP Pavilion 15-dk2013nq, laptop creat pentru jocuri 3D

Laptopul HP Pavilion 15-dk2013nq este conceput pentru jocuri care cer mai multe resurse hardware și nu mă refer la cele care le jucați din browser. O placă video ca RTX 3050 de 4GB poate rula fără probleme titluri recent lansate însă setările depind și de alegere pentru că nu toate jocurile sunt foarte bine optimizate. Acest model are o configurație puțin diferită de restul, însă în fiecare săptămână vedem alte modele, puțin mai actualizate. Imaginea este importantă și ea, de aceea mulți pasionați de jocuri vor un ecran cu rată de refresh cât mai mare.

Performanțele laptopurilor au crescut în ultimii ani și dotările sunt ceva mai avansate, astfel că înlocuiesc ușor orice desktop PC. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul prezent pe acest laptop este un Core i7 11370H, acesta având 4 nuclee, tehnologie de fabricație pe 10 nm și o frecvență de lucru satisfăcătoare. Sunt periferice care ar trebui puse pe listă deoarece nu este inclus, de exemplu, un mouse în pachet. Greutatea laptopului este destul de mare și nu este un minus dacă luăm în calcul componentele și sistemul de răcire mult diferit față de cel care îl vedem la modelele standard (clasice).

Păreri pro și contra

Este un model care poate v-ar plăcea deoarece oferă un procesor destul de avansat, un SSD generos, multitasking bun, o placă video NVIDIA și un ecran suficient de avansat. Per total, laptopul se prezintă destul de bine și nu prea avem că să-i reproșăm. Tastatura iluminată este o dotare standard pentru un laptop conceput pentru gaming și poate fi activată sera când nu aveți o altă sursă de lumină. Autonomia este satisfăcătoare când nu vă jucați, iar dacă nu vreți să vă stea gândul doar la baterie, atunci țineți-l conectat mai tot timpul la priză.

HP Pavilion 15-dk2013nq are o conectivitate foarte bună și se vede pe lateral că are numeroase USB-uri pentru conectarea diverselor periferice. Nu necesită nici un upgrade pe viitor și dacă vreți un plus de performanță pe partea de grafică, atunci ar trebui să optați pentru un alt laptop deoarece placa video nu poate fi schimbată.

Te-ar mai putea interesa