HP 17-cp0006nq, model cu Ryzen 7-5700U și Windows

HP 17-cp0006nq e un laptop de 17 inci pentru persoanele interesate de un aparat din categoria multimedia. De la început ar trebui să menționez că nu e un model pentru jocuri deoarece placa video e una integrată.

Acest notebook vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere, dar care și arată bine.
Din imaginea de alături se poate observa un model de culoare neagră cu un ecran măricel de 17 inci.

Avantaje și dezavantaje

Modelul HP 17-cp0006nq e unul pentru profesioniști care vor un model pentru sarcini office și multimedia. Acesta are mai multe aspecte pozitive pe care am să le enumăr în rândurile care urmează:

  • Portabilitatea aparatului e una bună prin faptul că are o greutate de 2kg și o autonomie maximă de 8 ore.
  • Vine cu sistem de operare, adică Windows 10, așa încât să poată fi utilizat din prima secundă.
  • Procesorul e unul octa core de la AMD, fiind vorba despre Ryzen 7 5700U. Acesta scoate 16493 puncte pe cpubenchmark.
  • Ecranul e unul clar de 17,3 inci cu rezoluție FHD și panou IPS. Pentru ca lumina să nu se reflecte acest ecran are și finisaj anti-glare.
  • Stă bine pe partea de memorie, fiind vorba despre 8GB memorie RAM și stocare pe SSD de 512GB.
  • Conectivitatea e una bună pentru că are 3 USB, HDMI, wireless ac și bluetooth.

Există și câteva dezavantaje printre care aș menționa că nu are placă video cu memorie proprie și nici LAN. În locul LAN poate fi utilizat wireless sau un adaptor USB-LAN.

Acest model e special făcut pentru persoanele care vor un laptop pentru acasă. Va putea fi utilizat la filme, jocuri simple și editări de documente.
Despre producătorul HP trebuie să scriu că e unul premium, iar laptopurile acestora sunt preferate de oamenii de afaceri.

Te-ar mai putea interesa