HP Pavilion 14-ec0022nq, laptop portabil și performant

Laptopul HP Pavilion 14-ec0022nq este alegerea potrivită dacă apreciați portabilitatea și poate că nu veți lucra foarte multe oferă pe el. Aș menționa că are un hardware la fel de avansat ca și modele mari, doar că nu ne putem aștepta la performanțe foarte mari. Designul laptopului este unul destul de modern și se poate observa din imaginea de jos. Acea combinație de culori este destul de elegantă și laptopul este argintiu în mare parte, doar rama ecranului este neagră care se asortează puțin cu interfața sistemului de operare.

Porturile sunt așezate destul de bine și sunt suficiente pentru un laptop. Chiar dacă veți conecta diverse gadgeturi sau cabluri, nu vor deranja pentru că porturile sunt în spate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt următoarele: procesor AMD Ryzen 7 5700U cu placă video Radeon Graphics, memorie de 8GB, mediu de stocare rapid de tip M.2. Aceste SSD-uri nu sunt foarte mari, da ele pot fi înlocuite pe parcurs dacă considerați că nu sunt prea încăpătoare. Producătorii de SSD-uri oferă și soluții externe în caz că vreți să le conectați la alte gadgeturi. Merită să alegeți un laptop cu procesor AMD deoarece folosește o tehnologie de fabricație mult mai bună.

Păreri pro și contra

Vedem porturi USB noi care oferă posibilitatea conectării perifericelor moderne dar și memoriilor de stocare portabile. Sistemul de operare este Windows 10 cu licență și orice laptop de tip business îl are. Acesta este perfect pentru ca voi să puteți lucra pe el, dar mai sunt necesare câteva aplicații. Ecranul laptopului este unul de tip IPS iar specificațiile sunt potrivite pentru un model de tip office. Tastatura iluminată nu lipsește și poate fi folosită oricând doar că reduce din autonomia bateriei. Greutatea redusă se datorează materialelor folosite, dar și dimensiunilor reduse.

HP Pavilion 14-ec0022nq este un model atractiv din multe puncte de vedere și sistemul audio este unul performant, deoarece discutăm de difuzoare de tip Bang & Olufsen. Chiar dacă nu este la fel de accesibil precum laptopurile clasice, acesta este realizat din materiale de calitate superioară.