HP Pavilion 14-ec0011nq, laptop ultraportabil cu display mic

Unul dintre cele mai performante laptopuri mici la prețuri destul de atractive este modelul din imagine, iar în plus, vi se oferă și Windows 10 preinstalat. Astfel că îl puteți folosi imediat după achiziție, însă tot sunt necesare anumite aplicații și să faceți anumite setări. HP Pavilion 14-ec0011nq este ceva mai compact decât alte serii și se poate observa din imaginea de jos. Vorbim de o variantă argintie care arată foarte bine în combinație cu ecranul cu margine neagră.

Componentele influențează destul de mult prețul laptopului, chiar și prezența sistemului de operare (numai la Windows). Alte laptopuri vin cu Free DOS sau alt software care ulterior va fi șterg și înlocuit cu un sistem de operare folositor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația acestui laptop este una destul de avansată și vedem cea mai nouă generație de procesoare AMD, care folosesc tehnologie pe 7 nm. Este vorba de un Ryzen 5 care este ideal pentru taskuri zilnice și programe office, nici nu aveți nevoie de un Ryzen 7 ori de mai multă memorie RAM. Numai laptopurile concepute pentru gaming au nevoie de hardware mai avansat, însă acolo vedem altfel de componente (cu consum și performanțe mai mari).

Ecranul laptopului are o diagonală destul de mică (ca la HP Pavilion 14-dv0073nq), dar am menționat-o mai sus. Veți vedea că este de ajuns pentru că nu veți sta departe de el și spațiul de lucru este de ajuns, rezoluția fiind 1080p. Vorbim de un IPS cu specificații foarte bune, adică unghiurile de vizibilitate sunt mari și luminozitatea este generoasă. Excelează la capitolul multitasking, însă la partea de stocare nu prea deoarece are un SSD de 256GB. Acesta este satisfăcător dacă ne rezumăm să stocăm câteva date.

Concluzie

HP Pavilion 14-ec0011nq este un laptop compact și ușor, cu un hardware modern, un design elegant, oferă cititor de amprentă (autentificare ușoară și sigură) și multe altele. Cu alte cuvinte, sunt multe motive pentru care merită ales și poate că nici nu aveți nevoie de un laptop mare pentru că poate aveți un desktop sau nici nu stați mult la PC.

Te-ar mai putea interesa