HP Pavilion 14-dv0073nq, ultraportabil pentru sarcini office

HP Pavilion 14-dv0073nq e un model de generație nouă echipat cu procesor i7-1165G7 (care scoate 10608 puncte la benchmark) și portabilitate peste medie. Acest ultim lucru face ca acest laptop să fie un ultraportabil cu greutate de 1,4 kilograme și o baterie care poate să țină și 8 ore.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de generație nouă cu un aspect plăcut. Din imaginea de alături se poate vedea că e un laptop de culoare argintie fără numpad.

Motive pro și contra

Acest notebook PC model HP Pavilion 14-dv0073nq e unul cu componente de generație nouă, dar nu doar acestea sunt atuurile lui. Atuurile acestuia sunt după cum urmează:
Portabilitatea e una foarte bună, după am scris în introducere.
Conectivitatea e ok, fiind vorba despre wireless ax, 3 porturi USB, HDMI 2.0 și altele.
Ergonomia e una peste măsură, fiind vorba despre prezența tastaturii iluminate, greutatea mică de 1,4 kilograme și ecran tip IPS.
Memoria e una foarte bună, fiind vorba despre memorie RAM de 16 giga și stocare pe SSD de 512 giga.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluție FHD, panou IPS și strat anti reflex.

Nu este echipat cu sistem de operare, iar din această cauză recomand instalarea Windows 10 de pe un stick USB.
Nu are numpad, iar din această cauză tastatura e organizată mai bine, dar și tastarea numerelor va fi mai grea pentru cei care lucrează foarte mult cu numere.

Acest laptop e pentru acele persoane interesate de portabilitate și performanță. Dacă vreți mai multă performanță atunci recomand un model Victus sau Omen, însă nu sunt așa de portabile.
Referitor la producătorul HP trebuie scris că e unul de top, iar laptopurile acestuia sunt pentru acasă, la birou sau gaming.

Te-ar mai putea interesa