HP Omen 17-ck0007nq, atuurile acestui laptop cu i7 și RTX

HP Omen 17-ck0007nq e un laptop de generație nouă pentru persoanele interesate de un model cu componente de top și care să poată fi utilizat în sarcini solicitante. Producătorul menționează că acest model e unul de gaming, dar poate fi utilizat și la sarcini complexe (editări video, proiectare CAD).

Modelul de față vine preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și e potrivit chiar și pentru sarcini business. Acest ultim lucru se datorează faptului că are un design sobru.

Motive pro și contra

Modelul HP Omen 17-ck0007nq e unul cu niște dotări peste medie, iar principalele atuuri ale sale sunt după cum urmează:
Vine cu procesor i7-11800H care e de tip octa core și scoate 21.591 puncte la cpubenchmark,
Ecranul e unul foarte clar cu panou IPS, rată de reîmprospătare de 144 Hz și rezoluție FHD.
Placa video e una de generație nouă, adică un RTX 3070 cu 8GB memorie RAM.
Memoria sistemului e una mai mult decât suficientă, fiind vorba despre stocare pe SSD de 1TB, iar memoria RAM e una de 16 giga.
Ergonomia modelului de față e una bună deoarece are strat anti-glare la ecran și tastatură iluminată.

Portabilitatea nu e cea mai bună, fiind vorba despre o baterie care poate să țină undeva la 6 ore, iar greutatea e de 2,8 kilograme.
Nu vine cu sistem de operare preinstalat, iar din această cauză recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0.

Aparatul de față se adresează persoanelor care vor un înlocuitor desktop pentru acasă ori la lucru. Vine componentele necesare în cele mai solicitante sarcini precum jocuri, editări video și CAD.
În cazul în care doriți o alternativă recomand HP Victus 16-d0001nq acesta fiind unul cu ecran de 16 inci, dar cu caracteristici similare.

Te-ar mai putea interesa