HP Pavilion 14-dv0053nq, laptop de 14 inci performant

Chiar și laptopurile de dimensiuni mici pot fi destul de performante, iar un HP Pavilion 14-dv0053nq este un exemplu bun. Un hardware similar poate fi găsit și pe laptop muri mai mari (ecran de 17.3 inci), deoarece componentele au devenit destul de mici, doar placa de bază poate să difere (modelele mai mici fiind mai scumpe). Majoritatea laptopurilor au acel SSD M.2 care se montează ușor și nu este mult mai scump decât cel SATA, plus că multe laptopuri permit montarea unui SSD suplimentar (SATA).

Arată mai bine decât laptopurile obișnuite pentru că vorbim de un model premium, însă o serie superioară acesteia este cea Envy. Pe aceea v-aș recomanda-o dacă vreți un plus de calitate și dotări puțin mai bune (HP ENVY 17-ch1013nq este mai mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația acestor laptopuri poate fi doar office deoarece nu sunt concepute pentru altceva. Adică pot fi folosite oriunde, chir și în cadrul companiilor, iar portabilitatea superioară este un atuu. Vorbim de un laptop cu greutate de numai 1.4 kg care pare chiar mai mic (13 inci) datorită marginilor subțiri ale ecranului.

Procesorul este unul chiar performant și este însoțit de o placă video Iris Xe care se descurcă bine în cele mai multe situații. Displayul acestui laptop este destul de clar și oferă o experiență destul de plăcută, nici nu veți simți nevoia unui monitor. Evident că multitaskingul va fi mai plăcut cu un monitor alături, iar memoria RAM va ajuta mult în acest sens fiind de 16GB.

Chiar și spațiul de stocare este unul generos , iar aici nu vorbim de un hard disc de 1TB, ci de un SSD modern. Cu alte cuvinte, laptopul se va mișca aproape ca o tabletă, doar că sistemul de operare este diferit – Windows 11. Nici nu aș fi ales alt sistem de operare, plus că acesta oferă o interfață mai bine gândită.

Concluzie

HP Pavilion 14-dv0053nq este echipat cu difuzoare moderne, porturi rapide, tehnologii fără fir pentru conectarea perifericelor sau la internet, hardware avansat și eficient, are carcasă cu finisaj auriu și multe altele.

Te-ar mai putea interesa