HP ENVY 17-ch1013nq, laptop premium cu ecran mare

HP ENVY 17-ch1013nq face parte dintr-o serie ceva mai performantă și mai bine dotată, dar se vede și după cum arată. Adică sunt folosite materiale mai de calitate însă greutatea sa nu a scăzut cum s-a întâmplat în alte cazuri, însă poate că vă decideți să-l țineți doar la birou și nu veți călători cu el. Față de seriile clasice (cum ar fi HP 17-cn0026nq), aceasta oferă mai multe finisaje premium, multe dintre ele se văd din imaginile de prezentare, dar și la atingere se simte că vorbim de un laptop scump.

Envy este o soluție business, adică se adresează companiilor și nu numai, iar anumite caracteristici speciale nu lipsesc. Aici mă refer la următoarele: ecran 100% sRGB, senzor termic IR, protecție Corning Gorilla Glass, tastatură iluminată, cititor de amprente și Thunderbolt v4. Poate că ar mai fi și altele de menționat, în acestea mi se par destul de importante și utile pentru mulți utilizatori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Costă ceva mai mult decât altele pentru că are un ecran mai generos, astfel că trecerea de la monitor la display de laptop nu va fi atât de mare. Poate că unii nu pot accepta ideea că trebuie să lucreze pe un ecran atât de mic (15.6 inci). Ecranul acestui laptop prezintă specificații foarte bune și chiar o protecție împotriva zgârieturilor (chiar dacă nu este touch).

Procesorul Core i5 este cel mai popular pentru că oferă suficientă performanță indiferent ce vă hotărâți să faceți. Acesta este însoțit de o placă video integrată numai bună pentru taskuri simple sau aplicații diverse.

Configurațiile laptopurilor sunt destul de apropiate, însă noile generații de componente oferă posibilitate instalării celei mai noi versiuni de Windows, adică versiunea 11.  Nici nu aș recomanda alta, dar se poate instala și versiunea 10 dacă aceasta este singura care o aveți pe acasă.

Concluzie

Lipsa sistemului de operare nu ar fi o problemă pentru că se instalează ușor și rapid, iar o licență electronică nu cotă mult. HP ENVY 17-ch1013nq este un model care dorește să impresioneze la cât mai multe capitole.

Te-ar mai putea interesa