HP 14s-dq2008nq, laptop cu procesor i5-1135G7

Laptopul HP 14s-dq2008nq este un model ultraportabil performant care poate înlocui orice model mai vechi sau chiar un PC. Probabil ați observat că nu oferă cel mai mare ecran de pe piață, însă de multe ori nu este nevoie de un ecran generos pentru că veți sta aproape de el. Îl puteți conecta oricând la un monitor sau televizor prin intermediul cablului și portului HDMI. Bineînțeles, acest cablu nu este inclus și puteți lua în calcul și un adaptor pentru a avea un anumit port sau mai multe porturi.

Modelul din imagine este unul elegant și se datorează finisajului argintiu, iar rama ecranului este neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vedem cel mai nou Intel Core i5 de pe piață care este pe 10 nm, iar placa video integrată este Iris Xe Graphics. Plăcile video nu sunt atât de importante deoarece vorbim de laptopuri office pe care nu veți rula jocuri 3D, iar conținutul video poate fi redat chiar și la calitate 1080p. Ecranul permite să rulați un astfel de conținut și imaginea este destul de clară datorită panoului IPS. Puteți lucra pe el imediat deoarece are Windows 10 preinstalat și sunt necesare doar câteva aplicații. Acestea pot fi descărcate de pe internet și pentru a nu mai folosi un cablu LAN, vă recomand un router wireless.

Păreri pro și contra

Reprezintă o alegere interesantă deoarece oferă o autonomie maximă de 7 ore, o greutate redusă – 1.4 kg, WiFi ax, porturi USB rapide, un ecran FullHD cu panou IPS, Windows 10 preinstalat și multe altele. Configurația laptopului este destul de avansată și poate că vă gândiți să-i măriți spațiul de stocare cu un SSD mai mare. Multe laptopuri vin cu SSD de 256GB pentru că îi destul de accesibil, însă aveți nevoie de mai mult în special dacă nu aveți alt laptop sau PC.

HP 14s-dq2008nq este ceva mai interesant decât alte laptopuri de 14 inci și se poate vedea după dotări și finisaje, însă îi lipsește tastatura iluminată care putea fi utilă în anumite situații. Poate că-l veți folosi doar la birou unde aveți o lampă sau poate că nu-l folosiți seara târziu.

Te-ar mai putea interesa