HP Pavilion 14-dv0031nq, laptop mic și performant pentru Ea

Laptopul din imagine este un model ceva mai avansat decât multe alte modele de 14 inci, iar culoarea este una specială – roz metalizat. HP Pavilion 14-dv0031nq poate fi cadoul perfect pentru Ea, deoarece are dotări excelente și configurația este una satisfăcătoare indiferent ce alegeți să faceți pe el. Nu se compară cu un laptop accesibil deoarece este realizat din materiale de calitate, iar finisajele sunt premium. Se poate vede din imagine că este destul de compact și porturile sunt suficiente, însă mai sunt două și pe partea cealaltă.

Capacul laptopului este pe un roz ceva mai închis și scoate în evidență mai bine logo-ul brandului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i7 prezent pe acesta este unul dintr-o generație recentă, motiv pentru care vedem tehnologie pe 10 nm și o placă video integrată Iris Xe Graphics de la Intel. Aceasta nu este concepută pentru jocuri, dar poate că nu vreți să încercați cele 3D cu cerințe hardware mari. Evident, ecranul este unul IPS cu rezoluție 1080p și oferă o imagine foarte clară. Chiar dacă este de 14 inci, este de ajuns pentru că veți sta destul de aproape de el. Bineînțeles, acest producător oferă laptopuri chiar și pe alte culori, însă sunt puține laptopuri roz disponibile.

Păreri pro și contra

Greutatea redusă este o caracteristică o noilor laptopuri, în special dacă vorbim de serii puțin mai performante (Pavilion și Envy). Sunt multe laptopuri care nu oferă Windows 10, dar o licență este destul de accesibilă și mă refer la una electronică. Menționam mai sus că are numeroase porturi, ei bine, vedem USBuri de tip 3.2 de tip A și C, dar și HDMI 2.0 pentru a putea rula conținut de calitate pe un monitor sau televizor 4K. Difuzoarele Bang & Olufsen pot ține locul unor boxe clasice, dacă nu vă doriți putere mare și bass.

HP Pavilion 14-dv0031nq oferă o autonomie mare pentru că are un hardware office și depinde de cum veți folosi laptopul. Poate că nici nu-l veți folosi mult pe baterie, ci în veți ține conectat la priză pentru a scăpa de o grijă.

Te-ar mai putea interesa