HP 15s-eq2029nq, laptop argintiu cu ecran Full HD

Laptopul HP 15s-eq2029nq este un model care poate v-ar interesa deoarece oferă performanțe decente la un preț mic. Veți observa că laptopurile cu procesoare Core i5 sunt ceva mai scumpe, însă nu trebuie neglijate dotările și SSD-ul. Acest brand oferă atât variante argintii ca cel de jos, cât și variante pe gri, iar hardware poate fi diferit. Prețurile sunt influențate destul de mult de preț, însă și dotările speciale sunt importante când vorbim de serii mai avansate decât aceasta.

Performanțele office/multimedia sunt satisfăcătoare, mai că nici nu veți simți lipsa vechiului PC, plus că acum puteți instala cel mai nou Windows și instalarea durează foarte puțin datorită SSD-ului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru cei interesați, noul Ryzen 3 de pe acesta oferă 4 nuclee, deci poate fi comparat cu un Intel Core i5. Totuși, este mai eficient pentru că folosește tehnologie de fabricație pe 7 nm, iar placa video integrată AMD Radeon este satisfăcătoare pentru taskuri zilnice și jocuri care nu au cerințe hardware prea mari. Ecranul laptopului este unul de tip IPS care este și cea mai bună alegere datorită calității oferite.

Păreri pro și contra

Generația nouă de laptopuri a scăzut mult în greutate deoarece este mai compact, dar și materialele folosite sunt importante. Să nu neglijăm că oferă chiar și o tastatură iluminată, care devine foarte utilă când nu vă aflați la birou sau poate că nu aveți o lampă. Cu alte cuvinte, laptopul este un gadget portabil și foarte util chiar și la locul de muncă. Conectivitatea este excelentă și nu aveți nevoie de un hub sau o stație de andocare, pentru că oferă numeroase USBuri, HDMI, audio/microfon. Datorită designului subțire, laptopul nu prezintă portul LAN, însă poate preferați să vă conectați fără fir la router.

Poate că acest model HP 15s-eq2029nq vă oferă exact ce aveți nevoie și se poate face chiar și upgrade-uri în anii ce vor urma, adică puteți pune un SSD mai mare. Prețurile la aceste componente scad în fiecare an, dar puteți să vă gândiți chiar și la un hard disc extern dacă nu aveți loc pentru fișiere media.

Te-ar mai putea interesa