HP Pavilion 14-dv0011nq, laptop roz cu Intel Tiger Lake

HP Pavilion 14-dv0011nq este un laptop de 14 inci cu rezoluție Full HD și finisaj modern pe roz (metalizat). Spre deosebire de restul laptopurilor, acest model vine cu un procesor Intel Tiger Lake, multă memorie RAM pentru multitasking și un SSD rapid. Toate componentele sunt foarte mici și compacte, motiv pentru care dispozitivul acesta se adresează utilizatorilor care caută portabilitate ridicată și productivitate pe măsură. Din păcate nu vine cu Windows 10 preinstalat, adică trebuie să-l instalați voi și poate că aveți unul pe stick.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu multe lucruri utile incorporate. Poate fi cadoul perfect pentru soție deoarece înlocuiește fără probleme un desktop PC.

 

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu un ecran suficient de mare pentru a lucra pe el sau a viziona conținut media, procesor Intel Core i7 și cip grafic Intel Iris X. Memoria RAM are o capacitate de 16GB care este de ajuns pentru orice utilizator indiferent ce vrea să facă pe laptop.

Lipsa unui sistem de operare cum este Windows 10 Home nu este un minus atât de mare pentru că o licență nu costă atât de mult. Instalarea sa durează foarte puțin dacă alegeți să folosiți un stick de memorie și driverele se instalează cu update-urile. Nu vine cu multe porturi ca și la PC-uri, dar aveți strict pe cele elementare și care le consider foarte utile. Greutatea e una exemplară întrucât vorbim de 1.41 kg care e o portabilitate extrem de bună.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, performanțe excelente, multitasking bun și autonomia bateriei este generoasă.
Contra ar fi că nu are Windows preinstalat.

Deci, dacă te interesează un laptop util la lucru ori acasă atunci acest model ar fi recomandarea mea. HP Pavilion 14-dv0011nq e un notebook ușor care poate fi transportat precum o mapă și eventual luați o husă pentru a-l proteja, iar cu un mouse veți lucra și naviga mai ușor. Touchpadul este util doar când nu stați la birou și este destul de mare.