HP Pavilion 13-bb0012nq, laptop cu 8GB RAM și 512GB SSD

HP Pavilion 13-bb0012nq este un ultraportabil de numai 1.2 kg și face parte dintr-o serie destul de cunoscută (oferă soluții și pentru cei pasionați de gaming). Este echipat cu un procesor din a 11-a generație și nu este unul oarecare, ci este unul de tip Core i7. Diferențele de performanță sunt nesemnificative dacă vorbim de două generații consecutive ori poate că nu solicitați mult configurația, iar un Core i5 ar fi la fel de bun. E vorba de un gadget premium cu carcasă robustă, subțire și ușoară. Arată cam ca și modelele Envy, dar sunt diferențe estetice.

Alternative pot fi alte modele din aceeași serie, în caz că vă doriți altă configurație. Dacă nu vă trebuie un ultraportabil, alegeți un laptop multimedia sau unul cu ecran mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e cea mai importantă componentă și majoritatea performanțelor laptopului se datorează acestei componente. Placa video e importantă dar în acest caz nu e genul de laptop pe care să jucați jocuri. Acesta e bun pentru uz office/business și acest lucru reiese din preț. Pentru cei pasionați de jocuri, în același preț, puteți lua un laptop Pavilion cu ecran de 16 inci (un exemplu).

Placa video Intel nu e una cu memorie video proprie dar e bună pentru uz office – Iris. Bateria de 3 celule e suficient de bună deoarece oferă o autonomie mare. Ca și dotări, laptopul are: tastatură iluminată, difuzoare Bang & Olufsen, WiFi ax, bluetooth 5.0, cameră web HD. Pe partea de software se poate observa că nu are WIndows 10 preinstalat și va trebuie să-l puneți voi cu un stick.

Plusuri: ecran superb, configurație bună, autonomie mare pentru o baterie așa de mică, WIFi ax, portabilitate superiaoră.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

HP Pavilion 13-bb0012nq e un laptop mai deosebit iar ecranul de 13.3 inci are o imagine 1080p cu tehnologie IPS. Nu se poate pune mai multă memorie RAM deoarece vorbim de o componentă integrată, eventual alegeți modelul cu 16GB care costă ceva mai mult (are și SSD de 1TB). Are suficient spațiu de stocare în opinia mea dar depinde și ce aveți de gând să țineți pe el

Te-ar mai putea interesa