HP ENVY 14-eb0011nq, laptop din aluminiu cu ecran de 14 inci

HP ENVY 14-eb0011nq nu se compară cu laptopurile din seria Pavilion deoarece vedem o calitate mai bună și atenție mai mare la detalii. Caracteristicile speciale sunt relativ aceleași la această serie indiferent de mărimea sa, însă hardware-ul poate fi diferit. Are ecran cu caracteristici tehnice foarte bune și iasă bine în evidență datorită conturului negru. Din poza de jos se poate vedea touchpadul generos, finisajul argintiu și poziționarea mai în spate a porturilor (ca să nu vă încurca cablurile).

Are un aspect deosebit și este plăcut la atingere că doar carcasa este realizată din aluminiu și nu din plastic. Indiferent de materialele folosite, performanțele unui laptop nu sunt influențate de acestea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul acestui laptop e unul de tip office modelul i5-1135G7, iar un Core i7 ar fi prea exagerat deoarece nu folosiți atâta performanță. Placa video integrată e cea din procesor și se numește Iris Xe. Aceasta paote rula conținut media diverse și nu este nevoie de una dedicată chiar și când vine vorba de anumite aplicații.

Ecranul pare a fi mai mic decât pare deoarece are margini foarte subțiri, astfel că laptopul a intrat puțin la apă și greutatea ajunge să fie de numai 1.49 kg. Bineînțeles, nu are unitate DVD sau tastatură numerică, ci mai degrabă dotări mult mai utile. Pentru cei care au nevoie de acea unitate optică și un port, le recomand una externă și un adaptor. Dotările sale sunt suficient de bune și unele chiar nu le veți vedea pe seriile clasice (accesibile).

Plusuri: are un design plăcut, tastatură iluminată, cititor de amprentă, Fast Charge, componente performante, difuzoare Bang & Olufsen și potabilitate decentă.
Minusuri: nu are un preț foarte atractiv.

HP ENVY 14-eb0011nq se situează mult peste un laptop clasic la numeroase capitole și dotările anterior menționate susțin acest aspect. Bineînțeles, mai sunt alte dotări care poate nu le-am menționat însă le puteți studia și voi ori poate le știți deja. Genul acesta de laptop este perfect dacă sunteți o persoană mai pretențioasă și nu ați fost mulțumiți de alegeri trecute sau poate vreți să schimbați brandul.

Te-ar mai putea interesa