HP Pavilion 13-bb0002nq, laptop cu 16GB RAM și 1TB SSD

HP Pavilion 13-bb0012nq este unul dintre cele mai elegante laptopuri care le-am văzut vreodată, iar finisajul este unul metalizat (auriu). Oricum, e un laptop pentru cei care vor să impresioneze cei din jur, iar acesta ar arăta perfect pe birou vostru. Ținând cont că are o autonomie de lucru mare, nu trebuie să-l țineți mai tot timpul conectat la priză. Difuzoarele oferă un sunet satisfăcător, chiar dacă construcția este una foarte compactă. Datorită designului subțire, unele porturi sunt prezente mai în spate, astfel cablurile nu mai devin deranjante.

Nu poate fi un laptop pentru orice tip de utilizator, deoarece aceasta nu are o placă video dedicată și un ecran foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt cele clasice doar că SSD-ul e de tip M.2, adică va ocupa mai puțin spațiu pentru că e o plăcuță. Dotările sunt acceptabile deoarece e vorba de un laptop de 13.3 inci cu imagine 1080p. Vedem unul dintre cele mai avansate procesoare și care este însoțit de o placă video decentă. Adică nu aveți nevoie de mai mult pentru taskuri zilnice și poate că aveți nevoie doar de un gadget portabil.

Pot spune că are destulă memorie RAM pentru acest tip de laptop – 16GB DDR4, nici nu aveți nevoie de mai mult. Autonomia laptopului este un punct forte de aceea nu aș alege modele cu plăci video dedicate, dacă nu vă jucați jocuri. Aceasta poate fi influențată și de setările alese și de aplicațiile folosite.

Plusuri: greutate de numai 1.24 kg, tastatură iluminată, design modern, autonomie maximă de 8 ore, performanțe mari și tehnologie WiFi ax.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Chiar dacă nu are un ecran 4K, HP Pavilion 13-bb0012nq impresionează prin calitate dar și performanțele sunt pe măsură. Nu putea fi prea accesibil deoarece sunt prezente componente care fac parte din cea mai nouă generație. Această serie oferă variante cu hardware mult mai accesibil, iar voi poate vă mulțumiți și cu un SSD de 512GB + memorie de 8GB. Aceste două componente pot influența destul de mult prețul (diferență de 1000 lei).

Te-ar mai putea interesa